Η Ticketmaster Hellas ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την Athens Fashion Week 2024 ως επίσημος συνεργάτης έκδοσης εισιτηρίων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, είναι η μακροβιότερη ελληνική εκδήλωση που σχετίζεται με την μόδα, με στόχο την προβολή Ελλήνων σχεδιαστών τόσο στην χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας είναι η μοναδική εκδήλωση μόδας στην Ελλάδα που έχουν συμμετάσχει μεγάλοι διεθνείς οίκοι μόδας όπως οι Guy Laroche, Vivienne Westwood, Dsquared2, Barbara Bui, Emanuel Ungaro, Ferragamo, Cacharel, Escada και πολλοί άλλοι. Μεταξύ των συμμετεχόντων στη φετινή Εβδομάδα Μόδας είναι ο Βασίλης Ζούλιας, η Orsalia Parthenis, η Ioanna Kourbela, η Kathy Heyndels, η Daphne Valente και άλλοι καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, μαζί με διεθνώς γνωστούς σχεδιαστές όπως η Ιταλίδα σχεδιάστρια Elisabetta Franchi και ο Malan Breton.

Κατά τη διάρκεια της 34ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας και με αφορμή την 20η επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004 και τη φιλοξενία τους στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, το 2024, θα πραγματοποιηθεί επίσης μια διαδραστική και αναδρομική έκθεση με θέμα «Μόδα and Sports are Inspiration and Expression Αθήνα 2004 – Παρίσι 2024», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

H Τόνια Φουσέκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος και Πρόεδρος του Athens Fashion Week δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μας με την Ticketmaster για την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας. Για 17 χρόνια, ο θεσμός αυτός αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις της μόδας, αναδεικνύοντας το ταλέντο των Ελλήνων σχεδιαστές σε παγκόσμιο επίπεδο Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα επεκτείνουμε την προσβασιμότητα των εκδηλώσεών μας, προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία έκδοσης εισιτηρίων με την αξιοπιστία και την ασφάλεια που προσφέρει η Ticketmaster στον θεσμό της Athens Fashion Week και στην ελληνική μόδα γενικότερα!».

Η Έφη Καρκάνη, Business Development Director της Ticketmaster, δήλωσε: «Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδεχόμαστε στην Ticketmaster την Athens Fashion Week. Η καινοτομία συναντά το στυλ, και εμείς το πετύχαμε εγκαινιάζοντας τις συνεργασίες μας με τη βιομηχανία της Μόδας. Ως o επίσημος πάροχος εισιτηρίων ενός από τα μεγαλύτερα fashion events στην Ελλάδα, ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε το μέλλον της μόδας φέρνοντας κάθε fashionista στην πρώτη γραμμή των catwalk!».

 Διαθέσιμα εισιτήρια: ticketmaster.gr