Η Ticketmaster Hellas ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασία της  με το 30o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ως o επίσημος συνεργάτης έκδοσης εισιτηρίων.  Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι συνώνυμο με την εξέλιξη του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια σταθερής και αδιάλειπτης παρουσίας και θα πραγματοποιηθεί από τις  12 έως τις 21 Ιουλίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, το οποίο έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, συγκεντρώνει καλλιτέχνες και κοινό από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την ανταλλαγή πολιτιστικών ιδεών. Για άλλη μια χρονιά, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θα παραβρεθούν, παρουσιάζοντας το έργο τους στους πολίτες της πόλης καθώς και στους λάτρεις της τέχνης που θα επισκεφθούν την Καλαμάτα για να απολαύσουν μοναδικές παραστάσεις.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει μια ποικιλία εκδηλώσεων, εργαστηρίων και συζητήσεων, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να εξερευνήσουν νέες μορφές έκφρασης και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις στον σύγχρονο χορό. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, η Ticketmaster Hellas εξασφαλίζει την άψογη διαχείριση των εισιτηρίων, προσφέροντας άνεση και ευκολία στους επισκέπτες.

Η Λίντα Καπετανέα. καλλιτεχνική Διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, δήλωσε: «Tο 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αφιερώνεται στους καλλιτέχνες της κίνησης. Στη φετινή διοργάνωση φιλοξενούμε σπουδαίους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εκπροσωπούν όλο το φάσμα της σύγχρονης χορευτικής δημιουργίας. Χαιρόμαστε πολύ θα συνεργαστούμε φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά με την Ticketmaster, προσφέροντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη εμπειρία έκδοσης εισιτηρίων».

Η Έφη Καρκάνη, Business Development Director της Ticketmaster, δήλωσε: «Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αποτελεί το κορυφαίο σύγχρονο χορευτικό γεγονός της Ελλάδας και έχει επάξια κατακτήσει ξεχωριστή θέση στην Ευρωπαϊκή Σκηνή. Δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε την εμβέλεια του Φεστιβάλ και να αξιοποιήσουμε το παγκόσμιο δίκτυό μας για να αναδείξουμε αυτό το πολιτιστικό κόσμημα της χώρας μας».

 Διαθέσιμα εισιτήρια: ticketmaster.gr