Η Ticketmaster Hellas αναλαμβάνει την αποκλειστική έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων για το Προκριματικό Ολυμπιακό Τουρνουά FIBA 2024, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η Ελλάδα επιστρέφει στην παγκόσμια αθλητική σκηνή για να φιλοξενήσει τα προολυμπιακά τουρνουά τον Ιούλιο του 2024, μαζί με τη Λετονία, το Πουέρτο Ρίκο και την Ισπανία.

Το Προκριματικό Ολυμπιακό Τουρνουά FIBA 2024 αποτελεί το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά τα τουρνουά θα καθορίσουν τις τέσσερις τελικές χώρες που θα διαγωνιστούν στο μπάσκετ στο Παρίσι για τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά, σημείο αναφοράς στην ελληνική μπασκετική παράδοση. Για πέντε ημέρες, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου, η Ελλάδα θα υποδεχτεί τους καλύτερους καλαθοσφαιριστές του κόσμου, καθώς αγωνίζονται στην παγκόσμια σκηνή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: «Η επιλογή της χώρας από την FIBA για τη διεξαγωγή του Προολυμπιακού τουρνουά, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς, αλλά και  μεγάλη ευθύνη. Μετά από 16 χρόνια, η χώρα μας φιλοξενεί μια διοργάνωση Παγκοσμίου ενδιαφέροντος καθώς η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα ήταν το Προολυμπιακό τουρνουά του 2008 στην Αθήνα. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη διεξαγωγή του Ολυμπιακού Προκριματικού Τουρνουά FIBA 2024, έχουμε εμπιστευτεί την Ticketmaster Hellas, γνωστή για τα εργαλεία αιχμής και την εκτεταμένη τεχνογνωσία της, να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία έκδοσης εισιτηρίων».

Ο Στέφανος Κακαράντζας, COO της Ticketmaster Hellas, δήλωσε: «Η Ticketmaster Hellas, ως ο επίσημος πάροχος εισιτηρίων, εγγυάται την ασφαλή και άριστη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και του κοινού σε ό,τι αφορά την απόκτηση εισιτηρίων του Προκριματικού Ολυμπιακού Τουρνουά FIBA 2024. Με αυτήν τη συνεργασία νιώθουμε ότι συνεισφέρουμε από την πλευρά μας  στην προώθηση  του μπάσκετ και του αθλητισμού στην Ελλάδα. Θα εργαστούμε όλοι μας με ζήλο ώστε να αναδείξουμε τον παγκόσμιο αθλητισμό μέσα από μια διοργάνωση που σηματοδοτεί την επιστροφή της Ελλάδας στο παγκόσμιο αθλητικό επίκεντρο. Προσκαλούμε τον κόσμο να ζήσουμε μαζί αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που θα αφήσει εποχή στην ιστορία του μπάσκετ». 

Λάβετε μέρος στην πορεία της Ελλάδας προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, απολαμβάνοντας, παράλληλα, μία απρόσκοπτη υπηρεσία έκδοσης εισιτηρίων από την Ticketmaster!

Εισιτήρια διαθέσιμα εδώ: ticketmaster.gr