Η 25η Συνάντηση Νέων Άρδας είναι γεγονός! Για άλλη μία χρονιά, με σήμα κατατεθέν το ποτάμι πολιτισμού Άρδας θα πραγματοποιηθεί η Συνάντηση Νέων Άρδας στις Καστανιές του Έβρου. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 24 έως 28 Ιουλίου.

Η “Συνάντηση Νέων – Άρδας”, πραγματοποιείται από το 1995 όπου συναντώνται νέοι από όλη τη χώρα και τα Βαλκάνια με κοινό άξονα την μουσική και την απόδραση. Μέσα σε κλίμα ξεφαντώματος, δίπλα στο ποτάμι, οι μουσικόφιλοι στήνουν τις σκηνές τους και απολαμβάνουν εκτός από τα κλασικά προνόμια της κατασκήνωσης και διάφορα happenings, όλα σ’ ένα παρεΐστικο κλίμα. Σε αυτό το γεμάτο 5ήμερο, φέτος θα δείτε από κοντά τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, με ήχους για όλα τα γούστα!

Πέρα από το μουσικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διάφορα δρώμενα που ενισχύουν τοπικές ομάδες του Έβρου. Έτσι, δίνει στο φεστιβάλ ένα πιο πολιτισμικό και πολύπλευρο χαρακτήρα.

  • Προβολές,
  • παρουσιάσεις από οργανώσεις,
  • εκθέσεις, καθώς επίσης
  • αθλητικά events, όπως badminton και kick boxing,
  • θεατρικές παραστάσεις και
  • ενημερώσεις για την εθελοντική αιμοδοσία

είναι λίγες από τις δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος που κάνουν την “Συνάντηση Νέων- Άρδας” το απόλυτο σημείο συνάντησης ανθρώπων και πολιτισμών.

«Νέοι» όλων των ηλικιών θα συναντηθούν και θα κατασκηνώνουν για 5 μέρες παραποταμίως, όπου με οδηγό τη μουσική και διάφορες παράλληλες δράσεις, στέλνουν το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών. Είναι, μάλιστα, μια ιδανική αφορμή για να γνωρίσετε την καταπράσινη, πολύ όμορφη περιοχή της Επαρχίας Ορεστιάδας και να δείτε ένα αξιόλογο μουσικό γεγονός που δίνει το δικό του στίγμα στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, βοηθώντας στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Η Ticketmaster δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο πέρα από ενθουσιασμένη που και για άλλη μία χρονιά, το Φεστιβάλ Άρδας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (ΔΗ.ΚΕ.Π.Α.Ο.) μας εμπιστεύτηκε να αναλάβουμε την έκδοση των εισιτηρίων – Αγορά Εισιτηρίων.

Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα

24 ΙουλίουLOCOMONDO, MARKO MARKOVIC, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΛΒΑΔΟΡ και ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

25 ΙουλίουΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, ΝΙΚΟΛ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ, ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

26 ΙουλίουΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΡΑΜΜΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΟΓΛΟΥ

27 ΙουλίουDILEK KOC με Guest: DARINA SLAVCHEVA SLAVOVA (Βουλγαρία) Φιλική συμμετοχή: Κώστας Φαλκώνης,  ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ – XAΪK ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ μαζί τους ο Σωτήρης Μπαλλάς.

28 ΙουλίουΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ, DJ GIANNIS LACHANOS

1 σκηνή, 5 ημέρες και 20 καλλιτέχνες σας περιμένουν για τρελό κέφι και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης.

Πάρτε τη σκηνή και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για camping, μαγιό, άνετα ρούχα, φωτογραφική μηχανή, παιχνίδια και κάντε το ταξίδι μέχρι τον Έβρο για να ζήσετε την εμπειρία του φεστιβάλ Άρδας, 24-28 Ιουλίου.

Μάθετε για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για μελλοντικές εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr