Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να επικοινωνείτε πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και τους χώρους σας στο κοινό σας σε κάθε βήμα. Ενημερώστε τους για σημαντικές πληροφορίες, προφυλάξεις και κανόνες όταν αγοράζουν ένα εισιτήριο και πριν από την εκδήλωση για να τυχόν υπενθύμιση.

Ενημερώστε το κοινό σας στην σελίδα της εκδήλωσης

Λίστα κατηγοριών εισιτηρίου, ενότητες πληροφοριών, Όροι & Προϋποθέσεις… αν διοργανώνετε μια συναυλία ή μία παράσταση, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να προσθέσετε μηνύματα σχετικά με τον χώρο και την εκδήλωσή σας.

Αξιοποιήστε τα emails

Όποια και αν είναι η εκδήλωση που προωθείτε, μπορείτε να στείλετε ενημερωτικό email στο κοινό σας ενώ τους προωθείτε την εκδήλωση. Όλα τα templates μας έχουν χώρο για να υπενθυμίσουν στο κοινό σας τις διαδικασίες που έχετε εφαρμόσει. Μπορείτε να υπενθυμίσετε στους fans σας να φοράνε πάντα τη μάσκα τους.

Προσθέστε πληροφορίες στο εισιτήριο

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε πληροφορίες για την ασφάλεια του κοινού σας σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά εισιτήρια. Έτσι, θα μπορείτε να υπενθυμίσετε τις διαδικασίες που ακολουθείτε από την πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων μέχρι και την άφιξή τους στην εκδήλωση.

Επομένως, ενημερώστε το κοινό σας για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν στην εκδήλωση σε κάθε βήμα της αγοράς εισιτηρίου. Έτσι, καθυσυχάστε τους για να είναι προετοιμασμένοι την ημέρα της εκδήλωσης.

Μάθετε περισσότερα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δείτε νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για την επιστροφή στο live. Συγκεκριμένα, τέτοια εργαλεία είναι τα ψηφιακά εισιτήρια και η είσοδος στον χώρο σε συγκεκριμένη ώρα. Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθείτε την πρόοδο των πωλήσεων και των εισιτηρίων που επικυρώνονται στο χώρο σε πραγματικό χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.