Κατανοούμε ότι χρειάζεται χρόνος για τη δημιουργία ένος πλάνου θέσεων που να ταιριάζει στους κανονισμούς για social distancing και παράλληλα να μεγιστοποιεί τη χρήση του χώρου. Πολλά εργαλεία σχεδιάζουν τα πλάνα καθισμάτων καθώς το κοινό αγοράζει τα εισιτήριά τους. Έτσι, αφήσουν μεγαλύτερα κενά στις μη-χρησιμοποιούμενες θέσεις από ό,τι απαιτείται μεταξύ του κοινού.

Η Ticketmaster μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το πρόγραμμα καθισμάτων σας. Διασφαλίστε ότι θα εφαρμόζετε το social distancing χωρίς να διακυβεύετε τη συνολική χωρητικότητα του χώρου.

Πώς λειτουργεί 

Τώρα έχουμε έναν αλγόριθμο που μπορούμε να εφαρμόσουμε στο πλάνο καθισμάτων οποιουδήποτε χώρου, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθός του, ο οποίος θα δημιουργήσει ένα σταθερό πλάνο καθισμάτων μοναδικό για τον χώρο ή την εκδήλωσή σας.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να κάθονται μαζί. Εάν δεν έχετε κάποια προτίμηση, το εργαλείο θα χρησιμοποιήσει τους κανόνες για την ασφαλή κατανομή αυτών των ομάδων θέσεων στο πλάνο καθισμάτων.

Εάν αλλάξουν οι κανονισμοί ή οι απαιτήσεις εισιτηρίων, το πρόγραμμα μπορεί να ρυθμιστεί εκ νέου από το εργαλείο μας σε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα μεγέθη της ομάδας που θέλετε να είναι διαθέσιμα για διαφορετικές εκδηλώσεις.

Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα έσοδα για εσάς και περισσότεροι ευχαριστημένοι θαυμαστές που είχαν πρόσβαση στα αγαπημένα τους θεάματα.

Επομένως, αν διαχειρίζεστε ένα θέατρο ή έναν συναυλιακό χώρο, έχουμε τη λύση για εσάς. Εάν είστε πελάτης της Ticketmaster δεν υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, είναι όλα μέρος της υπηρεσίας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και πουλήστε τα εισιτήριά σας μέσω της Ticketmaster. Μάθετε περισσότερα για τα social distancing εργαλεία που χρειάζεστε για το #returntolive.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr