Είμαστε μαζί σε αυτό

Από την οικογένεια της Live Nation Entertainment μέχρι  την κοινότητά μας με διοργανωτές εκδηλώσεων, χώρους εκδηλώσεων και καλλιτέχνες.

Έχοντας συνεργαστεί με την Ticketmaster για να πουλήσουμε εισιτήρια για το δημοφιλές Bond in Motion Exhibition, δεν είχαμε κανένα δισταγμό να τους προσεγγίσουμε για να χειριστούμε τις πωλήσεις για την Σταχτοπούτα όταν μας ζητήθηκε να συνεργαστούμε μαζί με τη Disney για να πραγματοποιήσει την προσωρινή έκθεση στην πλατεία Leicester. H Ticketmaster ήταν τυπική στις προθεσμίες μας και προσαρμόστηκε απίστευτα γρήγορα, συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης ορισμένων αλλαγών της τελευταίας στιγμής! Τα εύχρηστα συστήματα τους σήμαινε ότι ήταν πολύ απλό για εμάς να χειριστούμε τον τεράστιο όγκο επισκεπτών στην έκθεση κάθε μέρα.

Νίκος Λεπενιώτης

Διευθύνων Σύμβουλος / Επικεφαλής Συνεργασιών, Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Δικαιωμάτων, ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η Ticketmaster Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης μας για εισιτήρια, ο οποίος παρέχει το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το 2013. Χωρίς αμφιβολία, έχει αποδείξει μια πολύτιμη συνεργασία, καθώς είναι ένα αξιόπιστο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων που προσφέρει καινοτόμες λύσεις, συχνά υπερβαίνοντας τις προσδοκίες μας!

Μπέιν Πρέλεβιτς

Πρόεδρος, ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αθλητικοί Συνεργάτες

Πολιτιστικοί Συνεργάτες

Έχουν συνεργαστεί μαζί μας

Θέλετε να βελτιώσετε την ticketing εμπειρία σας;