Φεστιβάλ και Συναυλίες

 

Σύνδεση μέσω των social media

Γρήγορο και εύκολο

Οι άνθρωποι που αγοράζουν εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό. Για μια ταχύτερη και ευκολότερη σύνδεση έχουμε εφαρμόσει την σύνδεση μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης. Το σύστημά μας είναι σε θέση να ενσωματωθεί με όλες τις βασικές πλατφόρμες Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως το Facebook, το Google Plus και το Twitter.

Δυναμική τιμολόγηση με Platinum

Χάρη στα κορυφαία δεδομένα τιμολόγησης, τα προγράμματα εισιτηρίων Platinum και VIP συναρπάσουν τους θαυμαστές σας ενώ οδηγούν τα έσοδα ακόμα υψηλότερα. Η έμπειρη ομάδα μας χρησιμοποιεί μοναδικά δεδομένα για να τιμολογεί δυναμικά τα εισιτήρια για να ταιριάζει με τη ζήτηση. Αφήστε τα δεδομένα και τη ζήτηση να καθοδηγήσουν το μοντέλο τιμολόγησης και να παραμείνουν ευέλικτα με τα Platinum Tickets.

Με τα Plantinum Εισιτήρια μπορείτε να αντιστοιχήσετε τις καλύτερες θέσεις για τους fans σας στη σωστή τιμή.

Hybrid Access Control
Online – Offline Σύνδεση

Η πλατφόρμα μας έχει τη δική της εφαρμογή access control, η οποία έχει άμεση πρόσβαση στο σύστημα όπου διαχειρίζονται οι κανoνισμοί πρόσβασης. Το σύστημα access control μας υποστηρίζει συσκευές Android και scanner εισιτηρίων που προσφέρουν μια εύκολη και λειτουργική λύση και μπορεί να σαρώσει τόσο 1D όσο και 2D barcodes.

Τα κύρια πλεονεκτήματά του:

  • Η απευθείας σύνδεση, σε πραγματικό χρόνο, με την έκδοση εισιτηρίων και η ανταλλαγή αρχείων, ώστε όταν ένα εισιτήριο πωλείται / ακυρώνεται ο γραμμικός κώδικας μεταφέρεται αυτόματα στην αντίστοιχη λίστα
  • Μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα σε λειτουργία online ή offline
  • Μπορεί να ρυθμιστεί επί τόπου μέσα σε δευτερόλεπτα, έτσι ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες πύλες / τμήματα / εισόδους
  • Ικανό να δώσει μια έξοδο /επανείσοδο στους θεατές
  • Εξυπηρετεί τον έλεγχο περιφερειακής πρόσβασης
  • Αποτελέσματα και εκθέσεις εναλλασσόμενου ρεύματος σε πραγματικό χρόνο (εκτυπωμένα ή/και σε οθόνη)
  • Οικονομικά αποδοτικός; χαμηλό κόστος υλικού (σαρωτής + συσκευή Android)
  • Φιλικό προς το χρήστη; πολύ απλό στη χρήση UI, με διακριτικά εικονίδια και ήχους για κάθε τύπο μηνύματος
  • Αναφορες· μπορεί να παράγει στατιστικές αναφορές ανά πάσα στιγμή, οι οποίες μπορούν να εμφανίζονται με διάφορους τρόπους: στο περιβάλλον εργασίας χρήστη έκδοσης εισιτηρίων, σε συγκεκριμένες αναφορές ελέγχου πρόσβασης και μέσω υπηρεσιών (Intranet, Sharepoint κ.λπ.)

Επιβράβευση με προπωλήσεις

Παροχή κινήτρων στους πελάτες και αύξηση της καταγραφής δεδομένων με προπωλήσεις

Επωφεληθείτε από τα οφέλη μιας προπώλησης για την εκδήλωσή σας. Δώστε στο fan club ή σε επιλεγμένα δύο ομάδες πελατών την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια πριν από τη γενική πώληση.

Πουλήστε τα εισιτήρια πιο γρήγορα και μεγιστοποιήστε τη ζήτηση.

Επιβραβεύστε τους υπάρχοντες fan σας δίνοντάς τους early birds εισιτήρια

Δώστε κίνητρο στους fans να κάνουν εγγραφή και δημιουργήστε τη βάση δεδομένων σας κατανοώντας το προφίλ του κοινού των καλλιτεχνών

Χάρη στην διαδικτυακή φύση των συστημάτων μας, η διαδικασία θα είναι όσο το δυνατόν απλούστερη για τον χρήστη να διαθέσει εκατοντάδες εισιτήρια.

Καλάθι Αγορών

Η υπηρεσία μας υποστηρίζει την έννοια του καλαθιού, επιτρέποντας στον πελάτη να αγοράζει πολλαπλά αντικείμενα μέσα σε μία παραγγελία, όπως μεμονωμένα εισιτήρια, πακέτα, πάρκινγκ, εορταστικά δείπνα, εμπορεύματα, loyalty cards ή κουπόνια για τα μπαρ/εστιατόρια των χώρων και να πληρώνει τα πάντα σε μία συναλλαγή.

Ανέπαφες Συναλλαγές

Οι θαυμαστές μπορούν, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων, να χρεώνουν τα εισιτήρια διαρκείας τους (κάρτες) με πιστώσεις. Στη συνέχεια, οι πιστώσεις μπορούν να εξαργυρωθούν στα μπαρ, τα εστιατόρια και τα καταστήματα merchandising του χώρου.

Μπορούν επίσης να συμβουλεύονται το υπόλοιπο των πόντων τους ανά πάσα στιγμή, απλά με την καταγραφή στο λογαριασμό τους στην ιστοσελίδα έκδοσης εισιτηρίων.

Θέλετε να βελτιώσετε την ticketing εμπειρία σας;