Γεια σας!

Είμαστε μια ομάδα με έδρα την Αθήνα. Είμαστε παθιασμένοι με τη ζωντανή ψυχαγωγία και αυτό είναι που κάνει τη δουλειά μας ακόμα πιο σημαντική. Είμαστε μαζί σας σε κάθε στάδιο της έκδοσης εισιτηρίων και προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για βέλτιστα αποτελέσματα.

Ο στόχος μας είναι απλός: να δώσουμε στους fans απλή και δίκαιη πρόσβαση σε αξέχαστες ζωντανές εκδηλώσεις.

Θέλετε να βελτιώσετε την ticketing εμπειρία σας;

Στέφανος Κακαράντζας
Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Στέφανος παρέχει πελατειακή σχέση, λειτουργική διαχείριση και επιχειρηματική ανάπτυξη για όλους τους τομείς της επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της ομάδας που με την τεχνολογία της υποστηρίζει μεγάλα παγκόσμια τουρνουά. Έχοντας εργαστεί στην έκδοση εισιτηρίων από το 2001 ο Στέφανος έχει πολλά σημαντικά ορόσημα στην καριέρα του, όπως το ότι ήταν Διευθυντής Έκδοσης Εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και ίδρυσε την Tickethour, μια εταιρεία που εξαγοράστηκε από την Ticketmaster το 2016.

.

Δημήτρης Πετρόπουλος
Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης

Ο Δημήτριος είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των προϊόντων και της τεχνολογίας της Ticketmaster Hellas στην Ελλάδα, καθώς και σε διεθνείς αγορές και τον κλάδο των τουρνουά. Έχει συνεργαστεί με πολλά κορυφαία διεθνεί αθλητικά σωματεία και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Βελγικής Proleague, τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Μπακού 2015, Το Παγκόσμιο Κύπελλο Χάντμπολ, AFC U23, AC Millan vs Juventus και FC Barcelona – Al Ahli.

 

 

Αλέξης Παπαγεωργίου
Μάνατζερ πωλήσεων

Έχω εργαστεί στη βιομηχανία των εισιτηρίων και εκδηλώσεων για πάνω από 14 χρόνια. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, καθώς έχω εργαστεί ως συντονιστής έκδοσης εισιτηρίων σε ποδοσφαιρικές ομάδες, συναυλίες και πολλαπλές – υψηλής απαίτησης – εκδηλώσεις. Επιπλέον, μέσα σε αυτά τα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ επίσης ως διευθυντής παραγωγής και χώρου εκδηλώσεων.

Έφη Καρκάνη
Διευθύντρια Λογαριασμών Πελατών

Η αποστολή μου είναι να εξασφαλίσω την παράδοση μιας υψηλού επιπέδου εμπειρίας εξυπηρέτησης πελατών σε μια ποικίλη υψηλού προφίλ τοπική και διεθνή βάση πελατών B2B για αθλητικά θεάματα και θεατρικές παραστάσεις σε όλο τον κόσμο. Υποστηρίζω ως Διευθυντής Box Office το Πολιτιστικό Κέντρο Ωνάση και στο παρελθόν εργάστηκα ως Επόπτης Box Office στο Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε. Ένα από τα πολλά highlights της εργασίας μου είναι ότι έχω την ευκαιρία να παρευρεθώ σε διάφορες εκδηλώσεις. Απολαμβάνω συναυλίες, αθλητικούς αγώνες και να περνάω χρόνο με φίλους.

 

 

Στράτος Κεραμίδας
Engineering Director

Ως μηχανικός λογισμικού έχω πάνω από 13 χρόνια εμπειρίας και έχω εργαστεί για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης εικόνας, ασφάλισης και τα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων. Έχω υπάρξει μηχανικός λογισμικού για συστήματα έκδοσης εισιτηρίων για πολλά έργα, συμπεριλαμβανομένων τουρνουά, ποδοσφαιρικών ομάδων, ομάδων μπάσκετ, μουσικών εκδηλώσεων και πολιτιστικών κέντρων. Μπήκα στην Ticketmaster το 2016 και από τότε είχα τη χαρά να μπω στη διεθνή οικογένεια της Ticketmaster και να συμμετάσχω σε κάποια δύσκολα έργα σε όλο τον κόσμο. Στον ελεύθερο μου χρόνο απολαμβάνω μια καλή ταινία, μου αρέσει να ταξιδεύω και να παίζω τένις.

 

Τριαντάφυλλος Γαβρίλας
Engineering Director

Είμαι λάτρης της τεχνολογίας με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλης κλίμακας απαιτητικά έργα. Ο ρόλος μου είναι να επιβλέπω την ομάδα ανάπτυξης λογισμικού στην ανάπτυξη και τη διατήρηση εφαρμογών λογισμικού και υποδομής cloud σύμφωνα με τις επιχειρηματικές ανάγκες. Επίσης, καθιερώνω πολιτικές και διαδικασίες που παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες. Δημιουργώ λειτουργικές στρατηγικές και συγκεκριμένους στόχους για την ομάδα λογισμικού και αναπτύσω προϋπολογισμούς, πολιτικές και διαδικασίες για την υποστήριξη της λειτουργικής υποδομής.

 

Μαριάννα Φιλιπποπούλου
Οικονομικός Ελεγκτής

Μπήκα στην ομάδα της Ticketmaster Hellas το 2017 ως Οικονομικός Ελεγκτής.

 

Έλενα Θόμα
Υπεύθυνη Διαχείρησης Έργων

Ως Υπεύθυνη Διαχείρησης Έργων έχω 9 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της Τεχνολογίας, της Digital Συμβουλευτικής και Λιανικής Πώλησης, με πάθος και μεθοδικότητα στους τομείς της Διαχείρισης Προγραμμάτων, Lean Six Sigma και Agile Μεθοδολογίες. Έχω ενταχθεί στην εταιρεία το 2018, όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε μερικά πραγματικά συναρπαστικά διεθνή έργα για τουρνουά και να ηγηθώ έργων για μετασχηματισμό μέσω στρατηγικής, τεχνολογίας, μηχανικής διαδικασιών και διαχείρισης αλλαγών. Λατρεύω τα φεστιβάλ, ένα καλό θέατρο και ένα συναρπαστικό παιχνίδι!

 

Λοριάνα Πέπι
Στέλεχος Μάρκετινγκ & Υποστήριξης Πωλήσεων

Η Λοριάνα είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική μάρκετινγκ B2C & B2B της Ticketmaster Hellas. Ο ρόλος της είναι να βοηθήσει τους πελάτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συνεργασία τους με την Ticketmaster. Λατρεύει τη ζωντανή ψυχαγωγία και συμμετέχει σε εκδηλώσεις με κοινωνικό αντίκτυπο.