Μία λύση ανάλογα τις ανάγκες σας

Από το full service στο self service, υπάρχει μια λύση για τη διαχείριση εισιτηρίων κάθε μορφής εκδήλωσης. Με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους θαυμαστές, να ενισχύσετε το brand σας ή να αξιοποιήσετε την τελευταίας τεχνολογίας πλατφόρμα μας έκδοσης εισιτηρίων στην επόμενη εκδήλωσή σας.

Διαβάστε τον οδηγό μας για την επαναλειτουργία των χώρων εκδηλώσεων

 

Υπηρεσίες για Αγώνες & Τουρνουά

Προσαρμόστε τον ιστότοπο έκδοσης εισιτηρίων με την επωνυμία σας για μια απρόσκοπτη εμπειρία έκδοσης εισιτηρίων. Δώστε στους φιλάθλους σας την ευκαιρία να έχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στον αγώνα με το σύστημα ελέγχου πρόσβασής μας.

Μάθετε περισσότερα για τους Αγώνες και τα Τουρνουά

Υπηρεσίες για Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Βελτιώστε τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου του κοινού σας με upsells και επιβραβεύσεις. Χρησιμοποιήστε πόντους για να ανταμείψετε τους πιστούς θαυμαστές σας. Επιπλέον, αφήστε τους να επιλέξουν την αγαπημένη τους θέση στο χώρο. Τέλος, με τα ψηφιακά εισιτήρια μπορείτε να τους δώσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται με ένα μόλις κλικ.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας στο Θέατρο και σε Φεστιβάλ

Self-Service Ticketing

Τα εργαλεία αυτοεξυπηρέτησης σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την εκδήλωσή σας επιτυχημένη. Αν θέλετε να ξεκινήσετε, μπορείτε να ρυθμίσετε την έκδοση εισιτηρίων για το φεστιβάλ σας μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα εισιτηρίων self-service, Universe.

Μάθετε περισσότερα για τα self-service εργαλεία μας

Προώθηση εκδηλώσεων

Αφήστε τα εργαλεία προώθησης εκδηλώσεων που παρέχουμε να ενισχύσουν τις πωλήσεις σας. Χρησιμοποιήστε τις πλατφόρμες μας για να προωθήσετε τις εκδηλώσεις και τις καμπάνιες σας στο κοινό σας. Επίσης, συζητήστε μαζί μας πώς να διοργανώσετε ένα livestream με τις καλύτερες διαθέσιμες πλατφόρμες της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα για το event marketing.

Let’s connect!

Επισκεφτείτε το site μας www.ticketmaster.gr όπου προωθούμε τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθείστε μας στα social media και ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις.

 

Θέλετε να βελτιώσετε τη διαχείριση των εισιτηρίων της εκδήλωσης σας;