Τα γραφεία μας ανά τον κόσμο

Γνωρίστε τα γραφεία της Ticketmaster ανά τον κόσμο. Ανακαλύψτε τα εργαλεία για τη διάθεση εισιτηρίων εκδηλώσεων που χρειάζεστε για την επιστροφή στο live.

 

Η Ticketmaster παγκοσμίως

Τοπική υποστήριξη για τη διάθεση εισιτηρίων εκδηλώσεων, οπουδήποτε στον κόσμο. Προωθήστε τα θεάματά σας σε όλες τις ηπείρους και τις αγορές, με ειδικούς σε 31 χώρες να εργάζονται ως μία.

Στην Ticketmaster, με γνώμονα την καινοτομία και την άνευ ορίων επεκτασιμότητα   και υποστήριξη,  αποτελούμε για πολλές δεκαετίες ηγέτη στις επαγγελματικές λύσεις έκδοσης εισιτηρίων. Ενισχύουμε τους καλλιτέχνες που δημιουργούν πολιτισμό μέσω ζωντανών εκδηλώσεων, συνδέοντας παθιασμένους θαυμαστές με αυτές τις εμπειρίες αποτελεσματικότερα από οποιονδήποτε άλλο. Προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την επικοινωνία, και για το λόγο αυτό συνεργάτες και αγοραστές  στηρίζονται καθημερινά σε εμάς.

Let’s connect!

Επισκεφτείτε το site μας www.ticketmaster.gr όπου προωθούμε τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθείστε μας στα social media και ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις.

 

Θέλετε να βελτιώσετε την ticketing εμπειρία σας; Ενημερωθείτε σήμερα για τα εργαλεία διάθεσης εισιτηρίων εκδηλώσεων.