Στις 18 Μαρτίου 2022, ολοκληρώθηκε ο Τελικός της 50ης Έκδοσης του Amir Cup στο Κατάρ και η Ticketmaster επιλέχθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κατάρ (QFA) για την έκδοση των εισιτηρίων της διοργάνωσης.

Η QFA, αφού ανανέωσε τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Ticketmaster, έπρεπε να διοργανώσει τους τελικούς του Amir Cup στο Khalifa International Stadium για την 50η Έκδοση.

Το Khalifa International Stadium, το οποίο θα φιλοξενήσει σύντομα το FIFA World Cup Qatar 2022™, είναι ένα από τα πιο διάσημα γήπεδα στο Κατάρ, έχοντας ζήσει αξέχαστες στιγμές και τουρνουά όπως το Κύπελλο Ασίας AFC 2011 και το FIFA Club World Cup 2020, που είμαστε περήφανοι να πούμε ότι συμβάλαμε και εμείς με τις – υψηλών προδιαγραφών – υπηρεσίες μας.

Οι κυβερνητικοί περιορισμοί, λόγω του COVID-19, δεν επέτρεψαν να διεξαχθεί ο τελικός με πλήρη χωρητικότητα του σταδίου, αλλά αντίθετα, μόνο το 75% του γηπέδου μπορούσε να γεμίσει με τους φιλάθλους.

Η προσέγγιση της Ticketmaster αποδείχθηκε η κατάλληλη λύση για την εφαρμογή των οδηγιών των τοπικών αρχών σχετικά με την ασφάλεια των φιλάθλων. Με τα εργαλεία social distancing και το σύστημα access control που διαθέτουμε, η QFA μπόρεσε να διαχειριστεί, σε σύντομο χρονικό διάστημα, πόσοι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την Al Duhail εναντίον της Al Gharafa.

«Οι φίλαθλοι του Κατάρ ήταν πάντα ενθουσιασμένοι για τους τελικούς του Amir Cup, αλλά φέτος ήταν ένα θεαματικό γεγονός με την Al Duhail να κερδίζει την Al Gharafa». σχολιάζει ο Δημήτρης Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης, Ticketmaster Sport «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, σε έναν τόσο αξέχαστο χώρο για την ιστορία του αθλητισμού στο Κατάρ σαν το Khalifa International Stadium, γνωρίζοντας ότι υποστηρίξαμε να πραγματοποιηθεί ένα τόσο μεγάλο event, με τις social distancing , digital και access control λύσεις μας, με επιτυχία.”

Ανακαλύψτε τα εργαλεία social distancing που διαθέτουμε.

Μάθετε περισσότερα για την QFA.