Το email marketing είναι σημαντικό σε κάθε επιχείρηση, αλλά ειδικά στον κλάδο της ζωντανής ψυχαγωγίας αποτελεί ένα απαραίτητο εργαλείο. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι ελέγχουν τακτικά τα email τους και γι’ αυτό τα ενημερωτικά δελτία είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσεγγίσετε το κοινό σας. Ωστόσο, για να ξεχωρίσετε στο inbox ενός fan, το email της εκδήλωσης θα πρέπει να είναι προσεγμένο.

Πλεονεκτήματα του Email Marketing

Το email marketing επιτρέπει τη δημιουργία σχέσεων με το κοινό σας. Έχουμε την δυνατότητα να μιλήσουμε απευθείας στα εισερχόμενά τους, τη στιγμή που τους βολεύει. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μηνύματα, τα emails μπορούν να γίνουν ένα από τα πιο αποτελεσματικά κανάλια μάρκετινγκ. Συνολικά, τα newsletters είναι το πιο οικονομικό μέσο μάρκετινγκ σε σύγκριση με άλλες επιλογές, όπως τα social media.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συνδεθείτε με το κοινό σας και να το ενημερώσετε για επερχόμενες εκδηλώσεις.

Μιλάμε σε όσους θέλουν να ακούνε νέα μας

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και η συναίνεση των χρηστών είναι προτεραιότητές μας. Γι’ αυτό, φροντίζουμε πάντα οι χρήστες να θέλουν να λαμβάνουν newsletter από εμάς. Με αυτόν τον τρόπο, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και προβάλλουμε τις παραγωγές σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε στο κοινό τις εκδηλώσεις σας και να τους ενημερώσετε για νέες προπωλήσεις.

Μιλάμε για εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν

Η συναίνεση είναι σημαντική, αλλά και το γεγονός ότι οι fans θέλουν να ενημερωθούν για θεάματα που τους αρέσουν είναι επίσης σημαντικό. Με τα δεδομένα και τα εργαλεία email marketing που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να κατηγοριοποιήσουμε τη βάση δεδομένων μας. Έτσι, στέλνουμε το κατάλληλο περιεχόμενο σε κάθε email. Συγκεκριμένα, από τη ροκ μουσική μέχρι το θέατρο και την αγαπημένη αθλητική ομάδα, στοχεύουμε πάντα στο να στέλνουμε το κατάλληλο email σε όσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο θέαμα.

Δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο

Από εξατομικευμένους τίτλους έως δυναμικό περιεχόμενο και συγκεκριμένη ώρα αποστολής, επικοινωνούμε τις εκδηλώσεις σας στους πιο κατάλληλους subscribers μας.

Μάθετε πώς να αναβαθμίσετε το marketing plan σας! Αξιοποιήστε τη βάση δεδομένων των fan μας, ενώ διασφαλίζουμε το απόρρητο και τη συγκατάθεσή τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

Δείτε επερχόμενες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr