Γνωρίστε την ομάδα μας

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση κατά την έκδοση των εισιτηρίων σας και είναι πάντα έτοιμη να σας στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Στέφανος Κακαράντζας

Διευθύνων Σύμβουλος
Ο Στέφανος παρέχει πελατειακή σχέση, λειτουργική διαχείριση και επιχειρηματική ανάπτυξη για όλους τους τομείς της επιχείρησης. Επίσης, διαχειρίζεται την ομάδα που με την τεχνολογία της υποστηρίζει μεγάλα παγκόσμια τουρνουά. Έχοντας εργαστεί στην έκδοση εισιτηρίων από το 2001, έχει πολλά σημαντικά ορόσημα στην καριέρα του, όπως το ότι ήταν Διευθυντής Έκδοσης Εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Επίσης, ίδρυσε την Tickethour, μια εταιρεία που εξαγοράστηκε από την Ticketmaster το 2016.

Δημήτρης Πετρόπουλος

Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης
Ο Δημήτρης είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των προϊόντων και της τεχνολογίας της Ticketmaster Hellas στην Ελλάδα, καθώς και σε διεθνείς αγορές και τον κλάδο των τουρνουά. Έχει συνεργαστεί με πολλά κορυφαία διεθνή αθλητικά σωματεία και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων:

της Βελγικής Proleague
τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Μπακού 2015
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Χάντμπολ
AFC U23
AC Millan vs Juventus και FC Barcelona – Al Ahli.

Αλεξης Παπαγεωργιου

Υπευθυνος Πωλησεων
Ο Αλέξης έχει εργαστεί στη βιομηχανία των εισιτηρίων και των εκδηλώσεων για πάνω από 14 χρόνια. Συγκεκριμένα αναφέρει

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, καθώς έχω εργαστεί ως συντονιστής έκδοσης εισιτηρίων σε ποδοσφαιρικές ομάδες, συναυλίες και πολλαπλές – υψηλής απαίτησης – εκδήλωσεις. Επιπλέον, μέσα σε αυτά τα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ επίσης ως διευθυντής παραγωγής και χώρου εκδηλώσεων.

Εφη Καρκανη

ΔιευθΥντρια ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Βασική αποστολή της Έφης είναι η δημιουργία και διοίκηση ισχυρών και αποδοτικών ομάδων στελεχών που παρέχουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, σε μια ποικίλη, κορυφαίου προφίλ εγχώρια και διεθνή βάση B2B πελατών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αθλητικών και πολιτιστικών διοργανώσεων.

Με εμπειρία 14 ετών στο χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και έχοντας υποστηρίξει τη βιομηχανία αυτή από την πλευρά του διοργανωτή αλλά και του διαχειριστή εργαλείων ticketing, έχει την ικανότητα να κατανοεί εις βάθος κάθε ανάγκη των συνεργατών μας και να υποστηρίζει τις ομάδες που ηγείται ώστε να παρέχουν την ιδανικότερη λύση σε κάθε απαίτηση.

Στρατος Κεραμιδας

Μηχανικος Λογισμικου
O Στράτος έχει περισσότερο από 17 χρόνια εμπειρίας ως μηχανικός λογισμικού. Έχει εργαστεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως ανάλυση εικόνας, ασφαλιστικά, συστήματα εισιτηρίων και e-commerce.

Από το 2016, έχει τη χαρά να μπει στη οικογένεια της Ticketmaster και να συμμετέχει σε απαιτητικά έργα σε 15 χώρες.

Στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει μια καλή ταινία, του αρέσει να ταξιδεύει και να παίζει τένις.

Τριανταφυλλος Γαβριλας

Μηχανικος Λογισμικου
Ο Τριαντάφυλλος είναι λάτρης της τεχνολογίας με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλης κλίμακας απαιτητικά έργα.

Ο ρόλος του είναι να επιβλέπει την ομάδα ανάπτυξης λογισμικού στην ανάπτυξη και τη διατήρηση εφαρμογών λογισμικού και υποδομής cloud σύμφωνα με τις επιχειρηματικές ανάγκες.

Kαθιερώνει πολιτικές και διαδικασίες που παράγουν υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες. Δημιουργεί λειτουργικές στρατηγικές και συγκεκριμένους στόχους για την ομάδα λογισμικού. Τέλος, αναπτύσει προϋπολογισμούς, πολιτικές και διαδικασίες για την υποστήριξη της λειτουργικής υποδομής.

Μαριαννα Φιλιπποπουλου

Οικονομικη Διευθυντρια
Η Μαριάννα μπήκε στην ομάδα της Ticketmaster Hellas το 2017 ως Οικονομικός Ελεγκτής.

Ελενα Θωμα

Υπευθυνη Διαχειρησης Εργων
Η Έλενα έχει 9 χρόνια εμπειρίας ως υπεύθυνη διαχείρισης έργων στους τομείς της Τεχνολογίας, της Digital Συμβουλευτικής και Λιανικής Πώλησης, με πάθος και μεθοδικότητα στους τομείς της Διαχείρισης Προγραμμάτων, Lean Six Sigma και Agile Μεθοδολογίες.

Έχει ενταχθεί στην εταιρεία το 2018, όπου της δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί σε μερικά πραγματικά συναρπαστικά διεθνή έργα για τουρνουά και να ηγηθεί έργων για μετασχηματισμό μέσω στρατηγικής, τεχνολογίας, μηχανικής διαδικασιών και διαχείρισης αλλαγών.

Λατρεύει τα φεστιβάλ, ένα καλό θέατρο και ένα συναρπαστικό παιχνίδι!

Λοριανα Πεπι

Marketing & Sales Support Executive
Με εμπειρία πάνω στο digital marketing και ειδικά στο event marketing, η Λοριάνα είναι υπεύθυνη για την B2B & B2C στρατηγική μάρκετινγκ της Ticketmaster Hellas.

Από τότε που μπήκε στην ομάδα της Ticketmaster, η Λοριάνα έχει υποστηρίξει διάφορους συνεργάτες τόσο στον αθλητικό όσο και στον πολιτιστικό χώρο με επικοινωνιακές στρατηγικές για την προσέγγιση των fans και νέου κοινού καθώς και την αύξηση των πωλήσεων.

Στόχος της είναι να βοηθήσει τους συνεργάζόμενους διοργανωτές εκδηλώσεων να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συνεργασία τους με την Ticketmaster.

Αναπτύσσουμε προϊόντα και λύσεις που διαμορφώνουν τη live ψυχαγωγία. Γίνετε μέλος της ομάδας ειδικών μας σήμερα.