Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η Ticketmaster;

H Ticketmaster είναι το μέσω εκατομμυρίων fan παγκοσμίως για ισότιμη, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα θεάματα ψυχαγωγίας. Είναι η κορυφαία εταιρεία διάθεσης εισιτηρίων θεαμάτων στον κόσμο  και ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων της ζωντανής ψυχαγωγίας. Μέσω επίσημων συνεργασιών με χιλιάδες πολιτιστικούς χώρους, καλλιτέχνες, αθλητικές ομάδες, φεστιβάλ,  και θέατρα, η Ticketmaster πωλεί 500 εκατομμύρια εισιτήρια ετησίως σε 30+ διαφορετικές χώρες. Η Ticketmaster είναι μέλος της Live Nation Entertainment (NYSE: LYV).

TICKETMASTER ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ 124005101000

Ποια είναι η Live Nation Entertainment;

Η Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) είναι η κορυφαία εταιρεία ζωντανής ψυχαγωγίας στον κόσμο και ένας οργανισμός πιστοποιημένος ως το Great Place to Work®. Απαρτίζεται από παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς όπως η Ticketmaster, η Live Nation και η House of Blues Concerts, η LN Media και η Artist Nation Management.

Ποιο είναι το όραμα και ποιοι οι στόχοι της Ticketmaster;

Στην Ticketmaster, με γνώμονα την καινοτομία και την άνευ ορίων επεκτασιμότητα   και υποστήριξη,  αποτελούμε για πολλές δεκαετίες ηγέτη στις επαγγελματικές λύσεις έκδοσης εισιτηρίων.

Ενισχύουμε τους καλλιτέχνες που δημιουργούν πολιτισμό μέσω ζωντανών εκδηλώσεων, συνδέοντας παθιασμένους θαυμαστές με αυτές τις εμπειρίες αποτελεσματικότερα από οποιονδήποτε άλλο. Προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την επικοινωνία, και για το λόγο αυτό συνεργάτες και αγοραστές  στηρίζονται καθημερινά σε εμάς.

Όντες και οι ίδιοι fans ονειρευόμαστε, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε την αξέχαστη εμπειρία ενός live θεάματος.  – Όλα όσα κάνουμε ξεκινούν από το πάθος μας γιατί το live συμβαίνει μόνο μία φορά.

Με ποια εργαλεία και ποιες υπηρεσίες μπορεί να με βοηθήσει η Ticketmaster;

Οι ανάγκες σας είναι μοναδικές και – ευτυχώς – ειδικευόμαστε σε αυτό. Από συναυλίες σε κλαμπ, από τις τέχνες μέχρι τον αθλητισμό, μόνο εμείς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα, την τεχνολογία και τις ενέργειες μάρκετινγκ με τέτοιο τρόπο ώστε να σας συνδέσουμε με περισσότερους fans και να πουλήσουμε περισσότερα εισιτήρια.

Επικοινωνείστε μαζί μας σήμερα και μάθετε περισσότερα για τα ηλεκτρονικά εισιτήρια και τη λειτουργία μίας ticketing πλατφόρμας.

Χρειάζομαι βοήθεια με το εισιτήριό μου. Τι να κάνω;

Θα χρειαστεί να επισκεφτείτε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας.

Τι είναι η Αμοιβή Παροχής Υπηρεσιών;

Η «Αμοιβή παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων» αφορά στην υπηρεσία πώλησης εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, υπηρεσία κατά την οποία ο πελάτης διευκολύνεται στις αγορές του καθώς:

  • Λειτουργεί 24/7
  • Δίνεται η δυνατότητα αγοράς των καλύτερων διαθέσιμων θέσεων έγκαιρα (και όχι ό,τι διαθεσιμότητα υπάρχει πριν την παράσταση / αγώνα)
  • Υπάρχει η δυνατότητα (εφόσον προσφέρεται από την εταιρεία παραγωγής) επιλογής συγκεκριμένων θέσεων της προτίμησής σας
  • Υπάρχει η δυνατότητα (εφόσον προσφέρεται από την εταιρεία παραγωγής) παραλαβής εισιτηρίου/ων σε μορφή pdf προς εκτύπωση στο σπίτι

Επιπρόσθετα, πριν προχωρήσετε σε επιβεβαίωση και αγορά εισιτηρίων, ενημερώνεστε εγκαίρως για την αμοιβή στην checkout σελίδα και έχετε την εναλλακτική να μην πραγματοποιήσετε την αγορά.

(Ακολουθεί δείγμα)

 processing_fee.jpg

Τέλος, ακόμα και σε περιπτώσεις αναβολής ή ακύρωσης μιας εκδήλωσης από ένα Διοργανωτή, η υπηρεσία παροχής υπηρεσιών για τη διάθεση εισιτηρίων έχει παρασχεθεί και δεν επιστρέφεται το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε αυτή.

Μπορεί η Ticketmaster να μου προσφέρει προσκλήσεις για μία εκδήλωση;

Η Ticketmaster διαθέτει την πλατφόρμα έκδοσης των εισιτηρίων και δεν είναι αρμόδια για την αποστολή προσκλήσεων για καμία διοργάνωση με την οποία συνεργάζεται. Η μόνη εξαίρεση που η Ticketmaster προσφέρει προσκλήσεις είναι σε περιπτώσεις συγκεκριμένων προωθητικών ενεργειών της, εφόσον έχει την έγκριση της εκάστοτε Διοργανώτριας Εταιρείας.

Είμαι συνεργάτης της Ticketmaster και χρειάζομαι το λογότυπό της. Τι να κάνω;

Μπορείτε να βρείτε το brand manual μας στο design.ticketmaster.com

Επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου της περιοχής σας

Ασία-Ειρηνικός
Λατινική Αμερική
Βόρεια Αμερική

Δελτία τύπου

Προάγοντας την Ευημερία των Εργαζομένων και την Επαγγελματική Ανάπτυξη

Στην Ticketmaster Hellas, αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια που είμαστε κάτι περισσότερο από ένας απλός χώρος εργασίας. Είμαστε μια ζωντανή, δυναμική οντότητα που δεσμεύεται να προάγει την ευημερία των εργαζομένων και την επαγγελματική ανάπτυξη. Ως μέρος των συνεχών προσπαθειών μας να ...

Η Ticketmaster Hellas ανανεώνει τη συνεργασία της με το Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Η Ticketmaster Hellas ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασία της  με το 30o Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ως o επίσημος συνεργάτης έκδοσης εισιτηρίων.  Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είναι συνώνυμο με την εξέλιξη του σύγχρονου χορού στην Ελλάδα, φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ...

Η Ticketmaster Hellas ανακοινώνει την συνεργασία της με την Athens Fashion Week

Η Ticketmaster Hellas ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με την Athens Fashion Week 2024 ως επίσημος συνεργάτης έκδοσης εισιτηρίων, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο. Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, είναι η μακροβιότερη ελληνική εκδήλωση που ...

Τicketmaster Hellas / FIBA Olympic Qualifying Tournament

Η Ticketmaster Hellas αναλαμβάνει την αποκλειστική έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων για το Προκριματικό Ολυμπιακό Τουρνουά FIBA 2024, το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Η Ελλάδα επιστρέφει στην παγκόσμια αθλητική σκηνή για να φιλοξενήσει τα προολυμπιακά τουρνουά τον ...