Η Ticketmaster με χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης (ΜΚΗΛ).

Με περισσότερες από 4.500  πρωτότυπες δημιουργίες του Ηλία Λαλαούνη, το ΜΚΗΛ αποτελεί το μοναδικό μουσείο κοσμήματος και διακοσμητικών τεχνών στην Ελλάδα. Φέτος, για πρώτη φορά, το μουσείο καινοτομεί και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να αγοράσουν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά, γρήγορα και με ασφάλεια, από την ιστοσελίδα της Ticketmaster. Οι κατηγορίες εισιτηρίων είναι οι εξής:

  • Ατομικό εισιτήριο

Με το ατομικό σας εισιτήριο μπορείτε να περιπλανηθείτε στους χώρους του μουσείου μαθαίνοντας τις ιστορίες πίσω από τα κοσμήματα και τα σχέδια του Έλληνα Ακαδημαϊκού Ηλία Λαλαούνη και παράλληλα κρατώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία σας απο τον COVID-19.

  • Ομαδικό εισιτήριο

Με το ομαδικό εισιτήριο μπορείτε να ξεναγηθείτε στο μουσείο από τους ειδικούς επιμελητές του. Oι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται σε πολύ μικρές ομάδες των 5 ατόμων. Το ΜΚΗΛ προσφέρει στους επισκέπτες του καθημερινές ξεναγήσεις στους μόνιμους εκθεσιακούς χώρους, προβολή βίντεο για τις συλλογές και ειδικές παρουσιάσεις τεχνικών επεξεργασίας κοσμημάτων στα Ζωντανά Εργαστήρια Καλλιτεχνών.

Μία ολοκληρωμένη πολιτιστική επίσκεψη στην καρδιά της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη, ανακαλύπτοντας και τα έργα του Ηλία Λαλαούνη.

Τιμές εισιτηρίων

Γενική Είσοδος: 5ευρώ/άτομο
Σχολικές Ομάδες: 4ευρώ/άτομο
Ξενάγηση Γκρουπ έως και 5 άτομα: 40ευρώ/γκρουπ
Παιδικό εισιτήριο εκδίδεται μόνο στο εκδοτήριο του μουσείου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΜΚΗΛ.

Προμηθευτείτε τώρα το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο στο ticketmaster.gr και επισκεφτείτε το Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης στο κέντρο της Αθήνας.

Μάθετε περισσότερα για την επιστροφή στους πολιτιστικούς χώρους.