Η ΠΑΕ ΟΦΗ και η Ticketmaster είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο ΟΦΗ, με έδρα την Κρήτη, έχει τις περισσότερες συνεχείς εμφανίσεις στην Α’ Εθνική, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 1986–87 και το Βαλκανικό Κύπελλο το 1988-89.

Ως Επίσημος Πάροχος Εισιτηρίων του ΟΦΗ, η Ticketmaster παρέχει στην ΠΑΕ κορυφαίες υπηρεσίες ticketing, όπως την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων και τον έλεγχο πρόσβασης εισόδου μαζί με ενέργειες μάρκετινγκ για την υποστήριξη των φιλάθλων της.

«Η Ticketmaster παρέχει μια απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ των αθλητικών ομάδων και των φιλάθλων τους και τα εργαλεία που παρέχουμε επιτρέπουν στους συνεργάτες μας να βρίσκουν και να αλληλεπιδρούν με τους fans τους», ανέφερε ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas σχολιάζοντας την ανανέωση της συνεργασίας. «Η ΠΑΕ ΟΦΗ και η Ticketmaster συνεργάζονται με επιτυχία εδώ και 3 χρόνια και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, συνεργαστήκαμε στενά με την ομάδα για να βελτιώσουμε την εμπειρία των φιλάθλων, εισάγοντας νέες καινοτομίες που βοήθησαν την ΠΑΕ να προσαρμοστεί στους νέους κανονισμούς ασφαλείας μετά τις επιπτώσεις του Covid 19 στον κλάδο μας. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που συνεχίζουμε την υπάρχουσα σχέση μας με τον ΟΦΗ και προσβλέπουμε στην περαιτέρω διερεύνηση νέων καινοτομιών σε όλους τους σημαντικούς τομείς».

Ο Λευτέρης Αποστολάκης, Επικεφαλής του τμήματος Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 δήλωσε: «Στόχος μας είναι να παρέχουμε πάντα στους φιλάθλους του ΟΦΗ υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και να διασφαλίσουμε ότι τα συστήματά μας, μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες τους. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ticketmaster, την κορυφαία πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων στον κόσμο, με σκοπό την ανάπτυξη νέων τρόπων βελτίωσης της εμπειρίας των φιλάθλων μας και την προώθηση της ανάπτυξης της ομάδας μας».