Η Pro League, η Βελγική Πρώτη Κατηγορία στο ποδόσφαιρο, ήταν πρόθυμη να επιστρέψει στα γήπεδα. H προσέγγιση της Ticketmaster αποδείχθηκε η λύση για την εφαρμογή των οδηγιών των τοπικών αρχών για την ασφάλεια. Οι θεατές έπρεπε να σεβαστούν το “social distancing” (1μ. μεταξύ των ανθρώπων σε διαφορετικά groups). Oι θερμοκρασία τους είχε ελεγχθεί πριν την είσοδο τους στο γήπεδο. Τέλος, έπρεπε να απολυμαίνουν τα χέρια τους τακτικά (πολύ σχολαστικά!).

Το σχέδιο για το #returntolive σχεδιάστηκε με προτεραιότητα την ασφάλεια των φιλάθλων:

  • Οι ομάδες ήταν υποχρεωμένες να πωλούν τα εισιτήρια τους μόνο για τους κατόχους διαρκείας. Γι ‘αυτό η Ticketmaster εφάρμοσε τη λειτουργία του «υποχρεωτικού κωδικού κουπονιού» χαρακτηριστικό. Ο αριθμός της κάρτας του κατόχου διαρκείας χρησιμοποιήθηκε ως κωδικός κουπονιού για να ξεκλειδώσει την αγορά ενός ηλεκτρονικού εισιτηρίου και να απολαύσουν το παιχνίδι.
  • Στα ηλεκτρονικά εισιτήρια αναγραφόταν μια συγκεκριμένη ώρα κατά την οποία κάθε group θα μπορούσε να εισέλθει στις εγκαταστάσεις του σταδίου. Οι ομάδες μπορούσαν να κάνουν αλλαγές σε αυτά τα ωράρια ώστε να περιορίσουν τυχόν ουρές αναμονής.
  • Η λειτουργία του “Wallet” ήταν διαθέσιμη. Οι φίλαθλοι μπορούσαν να αποθηκεύσουν τα εισιτήριά τους σε ένα εικονικό πορτοφόλι στο τηλέφωνό τους. Επιπλέον, είχαν τη δυνατότητα να θέσουν το μέγιστο της ποσότητας ανά λογαριασμό για 5, όσα και τα εισιτήρια για κάθε group.
  • Τέλος, τα Dynamic mails προσέφεραν στις ομάδες τη δυνατότητα να κάνουν αλλαγές ή να προσθέσουν συγκεκριμένες πληροφορίες ανά τύπο αγοραστή, ανά παράδοση ή ανά προϊόν, οπότε η παρακολούθηση κρουσμάτων θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε κάθε περίπτωση .

Ενώ η Pro League και οι fans της προσαρμόζονται στο «νέο φυσιολογικό», η Ticketmaster ήταν ευτυχής που αποδείχθηκε πολύτιμος συνεργάτης της για την επιστροφή στα γήπεδα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες για την επόμενη σεζόν!

Μάθετε περισσότερα για την Ticketmaster Sport.

Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες για την επιστροφή στα γήπεδα.