Το Developers Day που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023, αποτέλεσε  ιδανική ευκαιρία για την Ticketmaster Hellas, ώστε να αναδείξουμε την τεχνολογική μας υπεροχή στον τομέα του ticketing.

Υπηρεσίες και λύσεις στον τομέα του ticketing

Η ομάδα μας στην Ticketmaster Hellas παρουσίασε στο κοινό τις προηγμένες λύσεις και καινοτομίες της εταιρείας στον τομέα του ticketing.

Εκτός όμως από τα τεχνολογικά επιτεύγματα, τονίσαμε τη δέσμευσή μας σε ότι αφορά την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την καινοτομία, με παρουσιάσεις που αφορούσαν  θέματα επεξεργασίας μεγάλων όγκων δεδομένων, προστασίας από bots, ευέλικτες λύσεις πληρωμών, πολυγλωσσικής ικανότητας και υπεροχής στις υπηρεσίες (SLA excellence).

«Το Developers Day 2023, μία ημέρα – γιορτή της τεχνολογίας, αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία να επισφραγίσουμε τη δέσμευση μας στο να επαναπροσδιορίζουμε τις υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων, παρέχοντας πληροφορίες για τον τρόπο και την πορεία που ακολουθούμε για να επιτύχουμε τους υψηλούς μας στόχους. Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε μια ομάδα με πρόσημο την καινοτομία, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον του ticketing είναι εξίσου σημαντικό και άξιο λόγου με τις εκδηλώσεις που εξυπηρετούμε».

Γεώργιος Ευθυμίου
Senior Product Manager

Networking και Talent Acquisition 

Για να προσφέρουμε στους παρευρισκόμενους μια διαδραστική εμπειρία, δημιουργήσαμε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, όπου οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν περισσότερα για τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας έκδοσης εισιτηρίων μας, αλλά και  για την ίδια την εταιρεία.

Το Developers Day 2023 δεν ήταν απλώς μία ευκαιρία προβολής. Αλλά αφορούσε, επίσης, την εύρεση χαρισματικών στελεχών στον κλάδο της τεχνολογίας. Συλλέξαμε βιογραφικά από ταλαντούχα άτομα, διερευνώντας πιθανούς συνεργάτες οι οποίοι επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα μας.

«Το Developers Day 2023 ήταν ένα σημείο συνάντησης λαμπρών επαγγελματιών της τεχνολογίας που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου. Η Ticketmaster Hellas δημιούργησε σημαντικούς δεσμούς μέσα στη τεχνολογική κοινότητα, θέτοντας τις βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες. Ως Engineering Director, ο ρόλος μου είναι να προωθώ την  καινοτομία και να διαμορφώνω μια ομάδα που καθορίζει το μέλλον της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας.»

Τριαντάφυλλος Γαβρίλας
Engineering Director

Χαρήκαμε πολύ που σας είδαμε εκεί και μοιραστήκαμε μαζί σας όλα όσα έχει να προσφέρει η Ticketmaster Hellas.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας.