Η Ticketmaster είναι απίστευτα ενθουσιασμένη να ανακοινώσει την συνεργασία της με το League of Legends European Championship – LEC Summer Finals 2019.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα LEC 2019 θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τις 7 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης» (ΟΑΚΑ). Στα Playoffs, οι έξι κορυφαίες ομάδες ανταγωνίζονται για το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο και τα πρωταθλήματα. Τρεις από τις καλύτερες ομάδες θα ανέβουν στην κορυφή των Playoffs για να αγωνιστούν στην Αθήνα. Οι ομάδες της δεύτερης και της τρίτης θέσης θα συναγωνιστούν μεταξύ τους στις 7 Σεπτεμβρίου. O νικητής θα προκριθεί στους τελικούς στις 8 Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει την κορυφαία ομάδα για τον τίτλο του πρωταθλήματος LEC.

Ο κ. Στέφανος Κακαράντζας, COO Ticketmaster Hellas, σχολίασε:

“Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να μάθουμε ότι η Αθήνα ανακοινώθηκε ως ο προορισμός για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends. Είμαστε περήφανοι που έχουμε επιλεγεί ως επίσημος συνεργάτης έκδοσης εισιτηρίων για το φετινό πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και το πάθος των οπαδών είναι ανεπανάληπτο. Οπότε, θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη στους παίκτες και στους οπαδούς. “

Βρείτε εισιτήρια για το LEC Summer Finals 2019 εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr