Η Ticketmaster και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με χαρά ανακοινώνουν τη νέα τους συνεργασία ώστε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες βελτιώνοντας την εμπειρία των φίλων του μπάσκετ.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας με την Ticketmaster.» σχολίασε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κύριος Βαγγέλης Λιόλιος. «Το ζήτημα του ticketing είναι βασικό κομμάτι λειτουργίας για έναν αθλητικό οργανισμό, καθώς αποτελεί εργαλείο για τη διοίκηση αλλά ταυτόχρονα και εξυπηρέτηση για τον φίλαθλο. Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η συνεργασία με την Ticketmaster είναι για εμάς σημείο κλειδί, για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους φιλάθλους και τα μέλη μας»

Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ελευθερία στους φίλους του μπάσκετ να κλείσουν τη θέση που επιθυμούν στην εξέδρα από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους και να ζήσουν από κοντά μεγάλα αθλητικά γεγονότα! Συγκεκριμένα, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο με ένα απλό σκανάρισμα του εισιτηρίου από το κινητό τους ή και το smartwatch τους. Έτσι, με τις νέες τεχνολογίες της Ticketmaster, οι fans θα μπορούν να ζήσουν το live με ασφάλεια.

«Πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας και στον τρόπο με τον οποίο βοηθά στη διαμόρφωση της σχέσης μεταξύ του αθλητισμού και των φιλάθλων του και γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης», δήλωσε ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas. «Οι ψηφιακές μας λύσεις, που δημιουργήθηκαν και προσαρμόστηκαν με  γνώμονα τον αθλητισμό, όχι μόνο ενισχύουν τη σχέση των φιλάθλων με το αγαπημένο τους άθλημα, αλλα και βελτιωνουν την εμπερια τους και την απόδοση της ΕΟΚ.».

Προπωλήσεις για τους επόμενους αγώνες της ΕΟΚ θα βρείτε στο ticketmaster.gr

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας στους Αθλητικούς μας συνεργάτες.