Η Ticketmaster, υπηρήφανο μέλος της Live Nation Entertainment, με χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. O σύλλογος θα χρησιμοποιεί το σύστημα της Ticketmaster για την έκδοση των εισιτηρίων του.

Φέτος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεργαστεί με την Ticketmaster, την κορυφαία εταιρεία έκδοσης εισιτηρίων όπως μαρτυρούν οι πάνω από 530 εκ. πωλήσεις ετησίως σε 33 χώρες, για να προσφέρει στους φιλάθλους της καινοτόμες υπηρεσίες έκδοσης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους θέση μέσα από το ticketmaster.gr και το pao.gr, να κατεβάσουν το εισιτήριό τους στο κινητό τους και να το αποθηκεύσουν στο Android ή Apple Wallet τους ή/και στο smartwatch τους. Έπειτα, οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο με ασφάλεια τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η μεγάλη εμπειρία της Ticketmaster τόσο με μεγάλες ομάδες του εξωτερικού όσο και μεγάλα τουρνουά- όπως το NFL, NBA, FIFA World Cup- ήταν καθοριστικός παράγοντας που η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ επέλεξε την εταιρεία ως τον επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων.

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μανώλης Ματσαδές είπε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την Ticketmaster Hellas, σε μια συνεργασία που θα διευκολύνει τον κόσμο της ομάδας μας στην ακόμη πιο εύκολη επιλογή θέσεων και έκδοση εισιτηρίων. Η εμπειρία της συγκεκριμένης εταιρίας αποτελεί εγγύηση για την άμεση και συνάμα ασφαλή υπηρεσία που θα προσφέρουμε στους φιλάθλους μας».

Ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas, σχολίασε την νέα συνεργασία λέγοντας:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανήκει πλέον στην οικογένεια της Ticketmaster. Με τις νέες μας καινοτομίες, οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν τα εισιτήριά τους πιο εύκολα και γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν στην ομάδα.»