Το ιστορικό Θέατρο Ακάδημος, η θεατρική σκηνή που τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής θεατρικής σκηνής ανέβασαν τεράστιες επιτυχίες, «χτίζεται» από την αρχή. Και στο νέο αυτό ξεκίνημα πρόκειται να φιλοξενήσει παραστάσεις υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. ‘Ετσι, δημιουργήθηκε ο Νέος Ακάδημος

Οι τρεις πρώτες παραστάσεις:

  • «Χάρολντ και Μοντ»,
  • «10 Μικροί Νέγροι» και
  • «Ως την Άκρη του Ονείρου»

είναι έτοιμες και με ιδιαίτερη χαρά, η Ticketmaster ανακοινώνει τη συνεργασία της με το θέατρο «Νέος Ακάδημος».

«Αναλάβαμε ένα συναρπαστικό project, να αναπλάσουμε και ουσιαστικά να δημιουργήσουμε, από την αρχή, ένα σύγχρονο θέατρο στην καρδιά της Αθήνας, τον ΝΕΟ Ακάδημο. Ταυτόχρονα ανεβάζουμε 3 μεγάλες θεατρικές παραγωγές που είμαστε σίγουροι πως το θεατρόφιλο κοινό, και όχι μόνο, θα τιμήσει με την παρουσία του προμηθευόμενο τα εισιτήριά του από την Ticketmaster που αποτελεί στρατηγικό μας συνεργάτη!» Αρχιμανδρίτης Δημήτρης, Managing Director HappyLight Productions.

Το φιλοθεάμον κοινό του ΝΕΟΥ Ακάδημου θα έχει την ευκαιρία να προμηθεύεται εύκολα και χωρίς κόπο τα εισιτήριά του μέσω της ιστοσελίδας μας. Συγκεκριμένα, το κοινό θα μπορεί να επιλέγει την επιθυμητή θέση του. Επίσης, θα έχει την επιλογή εκτύπωσης στο σπίτι ή αποθήκευσης στο κινητό, αποφεύγοντας τις ουρές του ταμείου.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτή τη συνεργασία. Καλωσορίζουμε τη νέα αυτή προσπάθεια του Ακάδημου να αναβιώσει και να προωθήσει το καλό θέατρο, δίνοντας ταυτόχρονα αέρα ανανέωσης και στο κέντρο της πόλης. Ευχόμαστε καλή αρχή και μια εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική σεζόν», σχολίασε ο Δημήτρης Πετρόπουλος, Business Development Manager της Ticketmaster.

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Μάθετε για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για μελλοντικές εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr