Η Ticketmaster διοργάνωσε και φέτος τον διαγωνισμό Ticket of the Year 2018. Είναι η 4η συνεχόμενη φορά του διαγωνισμού και πρώτη φορά και στην Ελλάδα!

Το κοινό είχε τη δυνατότητα, μέσω της Ticketmaster, να ψηφίζει για μία εβδομάδα ανάμεσα σε όλα τα θεάματα της προηγούμενης σεζόν, επιλέγοντας το αγαπημένο του. Επομένως τα αποτελέσματα δεν επηρεάστηκαν από τις πωλήσεις των εισιτηρίων, αλλά αποκλειστικά και μόνο από την προτίμηση του κοινού.

Η Ticketmaster Hellas έχει συνδυάσει το όνομά της με εισιτήρια για κάθε είδους live θέαμα και τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν παρά να μας δικαιώσουν, καθώς τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν θεάματα από το χώρο του θεάτρου αλλά και των συναυλιών, ελληνικού αλλά και ξένου ρεπερτορίου.

Μεγάλος νικητής του Ticket of the Year 2018 αναδείχτηκε το θεατρικό έργο «Ο ΦΑΡΟΣ» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και παραγωγή Κάρολου Παυλάκη, το οποίο παίζεται για 2η σεζόν στο Θέατρο Αθηνών. Ο κ. Μαρκουλάκης μας έκανε την τιμή και έκανε μια δήλωση για το αποτέλεσμα.

“Είμαστε σίγουρα πολύ χαρούμενοι που η παράστασή μας ήρθε πρώτη στην προτίμηση του κοινού. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής πως επρόκειτο για ένα ιδιαίτερο, βαθύ κείμενο, ενδεχομένως όχι τόσο εύκολο να περάσει στο κοινό. Το γεγονός, λοιπόν, πως κατάφερε να κάνει τέτοια επιτυχία, ώστε να συνεχίζεται και 2η χρονιά, και τώρα να επιλέγεται από τον κόσμο, για εμάς αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση!” Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Την πεντάδα των πιο αγαπημένων θεαμάτων συμπληρώνουν οι συναυλίες εξαιρετικών καλλιτεχνών:

  1. 60 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
  2. ROCKWAVE FESTIVAL 2018 – IRON MAIDEN – TERRA VIBE PARK
  3. BRYAN FERRY – ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
  4. BRYAN FERRY – ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ

Σε παγκόσμιο επίπεδο, την πρώτη θέση κατέκτησε η εξαιρετικά δημοφιλής ομάδα BTS

Ανακαλύψτε όλους τους νικητές του Ελληνικού Ticket of the Year εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μάρκετινγκ που διαθέτουμε.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr