Για 10η συνεχόμενη χρονιά το TEDxAUEB επιστρέφει με ένα ξεχωριστό event, όπου η πραγματικότητα αποσυντίθεται σε ήχους και ακούγονται ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Και φέτος, το TEDxAUEB επέλεξε την Ticketmaster ως τον επίσημο πάροχό της για την έκδοση των εισιτηρίων.

Το φετινό θέμα: ANTISTIΞIS

Ο μουσικός όρος «αντίστιξη» εκφράζει την αρμονική συνήχηση των διαφορετικών μουσικών φωνών, ενώ, παράλληλα, κάθε μία διατηρεί την μελωδική της αυτοτέλεια. Η ANTISTIΞIS βρίσκεται μέσα στις διαφορετικές πλευρές και στις αντιθέσεις του χαρακτήρα καθενός από εμάς. Αντικατοπτρίζεται στο κοινωνικό σύνολο, όπου οι φωνές των ανθρώπων συνυπάρχουν και δημιουργούν μέσα στον χρόνο διαφορετικές μελωδίες που, αν και παίζουν ταυτόχρονα, προσπαθούν να αναδειχθούν. Η αντίστιξη εντοπίζεται και στην ίδια την φύση, με τους διαφορετικούς οργανισμούς να αλληλεπιδρούν αλλά και να ξεχωρίζουν ο ένας από τον άλλον, με τη μορφή και τους ρόλους τους. Οι ήχοι στην καθημερινότητά μας είναι πολλοί και η βουή εκκωφαντική. Ακούμε όλες τις φωνές του εαυτού μας; Δίνουμε χώρο σε κάθε μουσική γραμμή να ολοκληρωθεί ή εμποδίζουμε την συνήχηση των φωνών που μας περιτριγυρίζουν;

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το TEDxAUEB για άλλη μία χρονιά παραμένει στην οικογένεια της Ticketmaster” δήλωσε ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas “Από την αγορά του εισιτηρίου εώς την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης, είμαστε εδώ να υποστηρίξουμε με τα εργαλεία και τις καινοτομίες μας τόσο το TEDxAUEB ΄σσο και την κοινότητά του. Οι fans του θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά μία από τις καλύτερες διοργανώσεις TEDx στην Ελλάδα έχοντας αποθηκεύσει το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο είτε στο smartphone ή το smartwatch τους.”

Εκ μέρους της ομάδας του TEDxAUEB “Στο φετινό μας event, έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε με την Ticketmaster, αποκλειστικό πάροχο για την προπώληση των εισιτηρίων μας. Ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος που η ομάδα μας συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με την Ticketmaster, η οποία εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση και μας βοηθά, ώστε μια από τις κυριότερες διεργασίες, όπως αυτή της έκδοση των εισιτηρίων να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!”

Για να προμηθευτείτε εισιτήρια μπείτε στο ticketmaster.gr