Η Ticketmaster Hellas με χαρά ανακοινώνει ότι ο θεσμός ‘’Ticket of the Year ’’ επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά. Για μία εβδομάδα οι fans θα θυμηθούν τα θεάματα της Ticketmaster που αγάπησαν περισσότερο το 2019. Θα ψηφίσουν το «εισιτήριο της χρονιάς» και θα κερδίσουν μεγάλα δώρα. Τα αποτελέσματα δε βασίζονται σε πωλήσεις εισιτηρίων ή βάσεις δεδομένων. Είναι ο κόσμος που αποφασίζει ποιο είναι το αγαπημένο θέαμα της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, οι fans καλούνται να επισκεφθούν τη σελίδα της Ticketmaster Hellas, να ψηφίσουν το θέαμα που κέρδισε μια θέση στην καρδιά τους το 2019 και να διεκδικήσουν μία δωροκάρτα για επόμενα θεάματα της Ticketmaster αξίας 300 ευρώ καθώς και τη δυνατότητα να μοιραστούν την εμπειρία τους σε μια συνέντευξη.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές. Θεάματα από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, η Βερβερίτσα στο Θέατρο Βρετάνια, το Reworks Festival στη Θεσσαλονίκη, το All Stars Concert από τον ΟΠΑΠ καθώς και τα σημαντικότερα ντέρμπι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι λίγες από αυτές. Ποιο θέαμα όμως θα κερδίσει;

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλή.

Μπαίνετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Πληκτρολογείτε το όνομα του αγαπημένου σας καλλιτέχνη ή εκδήλωσης που παρακολουθήσατε το 2019, τον χώρο της εκδήλωσης και την πόλη και έτσι έχετε ψηφίσει το αγαπημένο σας θέαμα. Έπειτα, θα συμπληρώσετε το email σας και γιατί θεωρείτε αυτήν την εκδήλωση  την καλύτερη της χρονιάς καθώς και τι ανυπομονείτε να δείτε το 2020.

https://www.ticketmaster.gr/ticketOfTheYear.html

Η ψηφοφορία ξεκινάει τη Δευτέρα στις 4 Νοεμβρίου 00.00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 23.59.

Τα αποτελέσματα του Ticket of the Year θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου!

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε ποιο ήταν το καλύτερο θέαμα της χρονιάς και ποιος κέρδισε την δωροκάρτα της Ticketmaster αξίας 300 ευρώ.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μάρκετινγκ που διαθέτουμε.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr

Δείτε τα αποτελέσματα του Ticket of the Year 2018