Διάθεση εισιτηρίων για εκδηλώσεις μέσω της Ticketmaster

Σας ενδιαφέρει η πώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση που διοργανώνετε; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ανακαλύψτε τις υπηρεσίες ticketing που προσφέρουμε.

H εταιρεία μας ειδικεύτεται στο χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του access control. Eργαζόμαστε σκληρά για να σας προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε εσείς και το κοινό σας να έχετε πάντα το καλύτερο.

Οι ανάγκες σας είναι μοναδικές. Και ευτυχώς ειδικευόμαστε σε αυτό. Από συναυλίες μέχρι τις τέχνες και τον αθλητισμό, ισχυρό χαρτί μας είναι η τεχνολογία, οι άρτιες υπηρεσίες και οι δυνατότητες μάρκετινγκ που προσφέρουμε, για να σας συνδέσουμε με μεγαλύτερο κοινό και να πουλήσουμε περισσότερα εισιτήρια.

Μάθετε περισσότερα

Τα Νέα μας

Η Ticketmaster ψάχνει Software Engineer

Η Ticketmaster ψάχνει Software Engineer

Θέλεις να δουλέψεις στον κλάδο των Θεαμάτων και της Ψυχαγωγίας; Δήλωσε το ενδιαφέρον σου σήμερα και ανακάλυψε τον κόσμο του ticketing.

Νέα συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Νέα συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η Ticketmaster, υπηρήφανο μέλος της Live Nation Entertainment, με χαρά ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. O σύλλογος θα χρησιμοποιεί το σύστημα της Ticketmaster για την έκδοση των εισιτηρίων του. Φέτος, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεργαστεί με την...

Η ΠΑΕ Ιωνικός συνεργάζεται με την Ticketmaster

Η ΠΑΕ Ιωνικός συνεργάζεται με την Ticketmaster

Η Ticketmaster είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο επίσημος πάροχος ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας επιστρέφοντας στην Super League, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Ticketmaster, υπερήφανο μέλος της Live Nation και...

tickets

Εμπιστοσύνη

Από την πρώτη στιγμή, οι συνεργάτες μας μάς εμπιστεύονται σε όλα τα στάδια έκδοσης εισιτηρίου.

tickets

Τεχνολογία

Προσφέρουμε τις κατάλληλες υπηρεσίες έκδοσης και σκαναρίσματος εισιτηρίου ανάλογα με τις ανάγκες σας.

tickets

Μάρκετινγκ

Δημιουργήστε τη στρατηγική μάρκετινγκ σας και προωθείστε τις εκδηλώσεις σας με τη βοήθειά μας.

tickets

Ταλέντο

Είμαστε γνωστοί για την ομάδα επαγγελματιών μας, με γνώσεις και εμπειρία του κλάδου σε τοπική και παγκόσμια κλίμακα.

Με την Ticketmaster πάνω από 500 εκατομμύρια εισιτήρια πωλούνται παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Είμαστε μία παγκόσμια ομάδα. Λάβετε τοπική υποστήριξη για τις ζωντανές εκδηλώσεις σας, οπουδήποτε στον κόσμο. Προωθήστε τα θεάματά σας σε όλες τις ηπείρους και τις αγορές, με ειδικούς σε 31 χώρες να εργάζονται ως μία.

Μάθετε περισσότερα

Let’s connect!

Επισκεφτείτε το site μας www.ticketmaster.gr όπου προωθούμε τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθείστε μας στα social media και ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας στην πώληση εισιτηρίων για την εκδήλωση που διοργανώνετε.