Παρέχουμε υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων για φεστιβάλ, θέατρο, εκθέσεις ακόμα και αθλητικά γεγονότα.

 

Στην Ticketmaster μπορείτε να βρείτε τον απόλυτο οδηγό για τις υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων για την επαναλειτουργία των χώρων εκδηλώσεων.

 

Η Ticketmaster παγκοσμίως

Ticketmaster – το μέσω εκατομμυρίων fan παγκοσμίως για ισότιμη, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα μεγαλύτερα και σπουδαιότερα θεάματα ψυχαγωγίας.

500εκ.

εισιτήρια πωλούνται κάθε χρόνο

1δισ.

ψηφιακοί επισκέπτες κάθε χρόνο

150

γραφεία σε όλο τον κόσμο

4000+

ειδικοί στο ticketing

12εκ.+

 συνεργάτες από όλο τον κόσμο εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες μας

We are global. We are local.

Λειτουργούμε σε 31 χώρες και χιλιάδες εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Δείτε που βρίσκεται η τοπική σας ομάδα και επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα.

ypiresies ekdosis eisitirion

Η Ticketmaster, υπερήφανο μέλος της Live Nation Entertainment, είναι η κορυφαία εταιρεία διάθεσης εισιτηρίων θεαμάτων στον κόσμο που ετησίως  πωλεί πάνω από 500 εκατομμύρια εισιτήρια και υποστηρίζει περισσότερους από 12.500 πελάτες σε 31 χώρες παγκοσμίως Η Live Nation Entertainment είναι η κορυφαία εταιρεία ζωντανής ψυχαγωγίας στον κόσμο και ένας οργανισμός πιστοποιημένος ως το Great Place to Work®. Απαρτίζεται από παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς όπως η Ticketmaster, η Live Nation και η House of Blues Concerts, η LN Media και η Artist Nation Management.

Στην Ticketmaster, με γνώμονα την καινοτομία και την άνευ ορίων επεκτασιμότητα   και υποστήριξη,  αποτελούμε για πολλές δεκαετίες ηγέτη στις επαγγελματικές λύσεις έκδοσης εισιτηρίων. Ενισχύουμε τους καλλιτέχνες που δημιουργούν πολιτισμό μέσω ζωντανών εκδηλώσεων, συνδέοντας παθιασμένους θαυμαστές με αυτές τις εμπειρίες αποτελεσματικότερα από οποιονδήποτε άλλο. Προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και εργαζόμαστε σκληρά για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν. Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την επικοινωνία, και για το λόγο αυτό συνεργάτες και αγοραστές  στηρίζονται καθημερινά σε εμάς.

Όντες και οι ίδιοι fans ονειρευόμαστε, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε την αξέχαστη εμπειρία ενός live θεάματος.  – Όλα όσα κάνουμε ξεκινούν από το πάθος μας γιατί το live συμβαίνει μόνο μία φορά.

Let’s connect!

Επισκεφτείτε το site μας www.ticketmaster.gr όπου προωθούμε τις εκδηλώσεις σας. Ακολουθείστε μας στα social media και ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις.

 

Θέλετε να βελτιώσετε την ticketing εμπειρία σας;