Στην Ticketmaster Hellas, αισθανόμαστε τεράστια υπερηφάνεια που είμαστε κάτι περισσότερο από ένας απλός χώρος εργασίας. Είμαστε μια ζωντανή, δυναμική οντότητα που δεσμεύεται να προάγει την ευημερία των εργαζομένων και την επαγγελματική ανάπτυξη. Ως μέρος των συνεχών προσπαθειών μας να επιδείξουμε την αφοσίωσή μας στους υπαλλήλους μας, μοιραζόμαστε τα ολοκληρωμένα οφέλη και τη ζωντανή κουλτούρα που καθιστούν την Ticketmaster έναν περιζήτητο εργοδότη.

Ολοκληρωμένα οφέλη για την ευημερία των εργαζομένων

Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια παρέχοντας στους υπαλλήλους μας ιδιωτική ιατρική ασφάλιση και ασφάλεια ζωής. Το πρόγραμμά μας Mindful Nation, που συνδυάζει τη μουσική, την κίνηση και τις τεχνικές αναπνοής, ενισχύει την ευεξία ανακουφίζοντας το άγχος και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα. Στην Ticketmaster Hellas, εκτιμούμε τις εμπειρίες ζωντανών εκδηλώσεων. Η υπηρεσία Ticket Concierge προσφέρει στους εργαζόμενους δωρεάν εισιτήρια για αγαπημένες παραστάσεις της χώρας μας, αγορές διεθνών εισιτηρίων χωρίς χρέωση και δωρεάν εισιτήρια φεστιβάλ για αυτούς και έναν αγαπημένο τους.

Υποστηρίζουμε τους υπαλλήλους μας στις προκλήσεις της ζωής με το Πρόγραμμα Βοήθειας Εργαζομένων (EAP), προσφέροντας πόρους 24/7. Οι ευέλικτες επιλογές εργασίας μας προωθούν μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενώ η ψυχική ευεξία είναι ζωτικής σημασίας. Μέσω του Modern Health, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν εξατομικευμένη υποστήριξη ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της θεραπείας και της καθοδήγησης. Παρέχουμε επίσης οικονομική υποστήριξη για φυλομετάβαση, θεραπείες γονιμότητας και αποζημίωση για τη φροντίδα των παιδιών, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευση μας στις προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες των εργαζομένων.

Μία φρέσκια και Συμπεριληπτική κουλτούρα 

Ως μέρος της Live Nation Entertainment, της μεγαλύτερης εταιρείας ζωντανής ψυχαγωγίας στον κόσμο, το όραμα μας στην Ticketmaster είναι να συνδέουμε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τις ζωντανές εκδηλώσεις που αγαπούν. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από έναν έντονο ζήλο για ζωντανές εκδηλώσεις και μια εμπνευσμένη και ποικιλόμορφη κουλτούρα που καθοδηγείται από την προσιτή ηγεσία, την ομαδικότητα, την ακεραιότητα και την αίσθηση του ανήκειν.

Οι ομάδες μας τροφοδοτούνται από ένα κοινό πάθος για ζωντανή ψυχαγωγία. Ευημερούμε στη συνεργασία, βασιζόμενοι ο ένας στον άλλον για να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες σε εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. H εταιρική μας κουλτούρα καθοδηγείται από θεμελιώδεις αξίες:

  • Αξιοπιστία: Ενισχύουμε τις εμπειρίες ζωντανών εκδηλώσεων για τους fans και τους πελάτες και βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον.
  • Ομαδικότητα: Πιστεύουμε ότι η συλλογική επιτυχία ξεπερνά τα ατομικά επιτεύγματα.
  • Ακεραιότητα: Τηρούμε τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα για τους συνεργάτες και τα μέλη μας.
  • Συμπερίληψη: Προωθούμε μια κουλτούρα όπου ο καθένας μπορεί να είναι ο αυθεντικός εαυτός του, με ίσες ευκαιρίες να ευδοκιμήσει.

Στην Ticketmaster Hellas, η διαφορετικότητα, η συμπερίληψη και οι ίσες ευκαιρίες αποτελούν τη βάση του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Ενθαρρύνουμε τους υπαλλήλους να φέρουν τον αυθεντικό εαυτό τους στη δουλειά και τους υποστηρίζουμε στην επίτευξη των επαγγελματικών και προσωπικών τους στόχων. Εκτιμούμε το ταλέντο πάνω από όλα και καλωσορίζουμε τις αιτήσεις από άτομα οποιουδήποτε φύλου, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας και ηλικίας.

Ο Πάνος Βογιατζής, HR Manager της Ticketmaster Hellas, δήλωσε: «Στην Ticketmaster, είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα – είμαστε μια δυναμική οικογένεια που τροφοδοτείται από το πάθος, τη δημιουργικότητα και τη συγκίνηση να φέρνεις αξέχαστες εμπειρίες σε εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως. Ταυτόχρονα, γιορτάζουμε τη μοναδικότητα, αγκαλιάζουμε διαφορετικές προοπτικές και εξελισσόμαστε με τον πλουραλισμό των ταλέντων που κάνουν τον χώρο εργασίας μας, πραγματικά εξαιρετικό.”


Ευκαιρίες καριέρας εδώ.