Η εταιρεία Ticketmaster Hellas βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη συνεργασίας της με τον Όμιλο ΟΠΑΠ και το Tora Wallet, διαθέτοντας την ηλεκτρονική της πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων μέσω του πολυπληθούς δικτύου πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων πώλησης στην Ελλάδα, με περισσότερα από 4.000 πρακτορεία. Πιλοτικά η υπηρεσία διάθεσης εισιτηρίων θεαμάτων λειτουργεί σε συγκεκριμένα καταστήματα, τα οποία ωστόσο προβλέπεται να αυξάνονται σταδιακά και θα διατίθενται εισιτήρια για πλήθος εκδηλώσεων, όπως αυτές του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, της High Priority Promotions, της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά για άλλες συναυλίες, φεστιβάλ και θεατρικές παραγωγές.

Βασικός στόχος της συνεργασίας αυτής είναι οι δύο εταιρείες να συνεργαστούν επιτυχώς, προσφέροντας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο ευρύ κοινό: άμεση ενημέρωση για όλα τα διαθέσιμα θεάματα, εύκολη αγορά και ταυτόχρονη εκτύπωση εισιτηρίων, δυνατότητα επιλογής θέσεων, δυνατότητα πληρωμής μέσω Tora Wallet του ομίλου ΟΠΑΠ.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τη νέα αυτή συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr