Η Ticketmaster είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα της συνεργασία με το Δίκτυο Καταστημάτων MY DAILY SPOT.

Σχεδιασμένο από μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των καταστημάτων λιανικής το MY DAILY SPOT φιλοδοξεί να αποτελέσει την καθημερινή συνήθεια των καταναλωτών. Με μοντέρνο σχεδιασμό στοχεύει να εμπλουτίσει την εμπειρία του καταναλωτή παρέχοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών ξεφεύγοντας από τα στενά όρια ενός τυπικού καταστήματος ψιλικών. Στο πλαίσιο αυτό ξεκινά συνεργασία με την Ticketmaster προκειμένου να προσφέρει εισιτήρια σε αγαπημένα θεάματα. Πλέον, φίλαθλοι, θεατρόφιλοι και όλοι όσοι λατρεύουν τις live εκδηλώσεις θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους όχι μόνο ηλεκτρονικά αλλά και μέσω των καταστημάτων MY DAILY SPOT στο κέντρο της Αθήνας:

  • MY DAILY SPOT Σύνταγμα (Μητροπόλεως 25)
  • MY DAILY SPOT Κολωνάκι (Τσακάλωφ 14)

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με τα καταστήματα  MY DAILY SPOT καθώς στόχος και των δύο εταιρειών είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και καινοτομιών στο ευρύ κοινό.» σχολιάζει ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster, «Στο MY DAILY SPOT, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για όλα τα διαθέσιμα θεάματα, να ολοκληρώσουν εύκολα και γρήγορα την αγορά τους και να έχουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά το εισιτήρια για το αγαπημένο τους θέαμα στα χέρια τους!»

«Η συνεργασία μας με την Ticketmaster είναι σημαντική για εμάς στο πλαίσιο του στόχου μας για παροχή μεγάλης γκάμας υπηρεσιών χρήσιμων προς τον πελάτη των καταστημάτων μας. Ως μια νέα αλυσίδα καταστημάτων λιανικής προσβλέπουμε στη συνεργασία στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου μας» δήλωσε ο κ. Σωτήρης Διακουμής, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης των MY DAILY SPOT.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ανακαλύψτε τα θεάματα της Ticketmaster.