Η Ticketmaster είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο επίσημος πάροχος ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ιωνικός.

Η ομάδα της Νίκαιας επιστρέφοντας στην Super League, αποφάσισε να συνεργαστεί με την Ticketmaster, υπερήφανο μέλος της Live Nation και κορυφαία εταιρεία του χώρου παγκοσμίως, όπως μαρτυρούν οι πωλήσεις περισσότερων των 530 εκατομμυρίων εισιτηρίων ετησίως σε 33 χώρες, για να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες  στου φιλάθλους της. Συγκεκριμένα, η διαδικασία αγοράς των καρτών διαρκείας και των μεμονωμένων εισιτηρίων θα είναι πιο απλή και γρήγορη για την ευκολότερη αγορά από τους φιλάθλους. Επίσης, οι φίλαθλοι θα μπορούν να έχουν στη κατοχή τους το εισιτήριο ηλεκτρονικά είτε απλά κατεβάζοντάς το στο κινητό είτε αποθηκεύοντάς το στο Android ή Apple Wallet τους χωρίς να χρειαστεί να εκτυπώσουν τίποτα. Έπειτα, θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο και στη θέση που είχαν επιλέξει με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

O Διευθυντής της ΠΑΕ Ιωνικός Γιώργος Κασναφέρης τόνισε : «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Ticketmaster. Μια εταιρία επιτυχημένη στον τομέα της επί σειρά ετών και με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των εισιτηρίων.  Να έχουμε μια καλή σεζόν και μια επιτυχημένη συνεργασία».

Ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Hellas, σχολίασε την νέα συνεργασία λέγοντας:

«Καλωσορίζουμε την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ στην οικογένεια της Ticketmaster. Έχοντας αποκτήσει εμπειρία υποστηρίζοντας τόσο μεγάλα τουρνουά και συλλόγους του εξωτερικού όσο και τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα, μπορούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία με την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ για την καλύτερη διαχείριση των εισιτηρίων της ομάδας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα σεζόν.»

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-2022 στο ticketmaster.gr

Μάθετε περισσότερα για την Ticketmaster.