Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα έκδοσης εισιτηρίων χρειάζεται σχεδιασμό και βαθιά μελέτη. Ωστόσο, δεδομένου ότι κάθε αγορά είναι διαφορετική, η πρόοδος των πωλήσεων μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στο αρχικό σχεδιασμό. Επιπλέον, οι πωλήσεις- υψηλή ή χαμηλή ζήτηση εισιτηρίων- συχνά καθορίζουν τον αριθμό του προσωπικού που συμμετέχει, τις λειτουργίες που θα χρησιμοποιηθούν, ακόμη και τους χώρους που κάθε εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί. Ως εκ τούτου, ήταν απαραίτητο ένα γρήγορο εργαλείο αναφοράς για τις online πωλήσεις των εισιτηρίων σας σε πραγματικό χρόνο.

Για την υποστήριξη τέτοιων αναγκών, η Ticketmaster παρέχει τα Real-Time Dashboards, με τα οποία οι διοργανωτές μπορούν να:

Kάνουν λήψη δεδομένων/ενημερώσεων σε πραγματικό χρόνο για τις online πωλήσεις των εισιτηρίων τους

Παρακολουθήστε τους πιο σημαντικούς δείκτες πωλήσεων, όπως ανά τύπο αγοραστή ή τύπο πληρωμής ή κανάλι πωλήσεων ή σε βάθος χρόνου ή άλλων. Οι αναφορές μας σας παρέχουν τα δεδομένα που χρειάζεστε σε πραγματικό χρόνο. Με 40+ αναφορές και τη δυνατότητα δημιουργίας των δικών σας προσαρμοσμένων αναφορών, έχετε άμεσα όλα τα δεδομένα που χρειάζεστε. Έχουμε δημιουργήσει τις αναφορές λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικότερες απαιτήσεις των συνεργατών μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε απαραίτητα και ενημερωμένα δεδομένα.

Λάβουν γρήγορη πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες με πίνακες αναφοράς

Η απόκτηση νέων πληροφοριών είναι εύκολη με τις σαφείς απεικονίσεις και τα γραφήματά μας. Μπορείτε να κάνετε ευκολότερη αναθεώρηση των αποτελεσμάτων καθώς όλες οι απεικονίσεις χωρούν σε μία οθόνη υπολογιστή. Επιλέξτε την αναφορά που δείχνει καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας και απλώς δείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Λάβετε ενημερώσεις εν κινήσει από το κινητό σας, καθώς το σύστημά μας ανταποκρίνεται σε κάθε συσκευή.

Οργανώσουν πιο αποτελεσματικές εκστρατείες μάρκετινγκ

Είναι σημαντικό να βλέπετε το πλάνο καθισμάτων σε πραγματικό χρόνο και να βλέπετε τυχόν αλλαγές σε περισσότερες από μία εκδηλώσεις στο χώρο τις εκδήλωσείς σας. Οι αναφορές μας σάς επιτρέπουν να ομαδοποιήσετε όλα αυτά τα θεάματα και να συγκεντρώσετε αναφορές για όλα μαζί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα τη στρατηγική μάρκετινγκ σας – να δημιουργήσετε καλύτερες διαφημίσεις – ή για μελλοντικές εκδηλώσεις – να προωθήσετε early bird εισιτήρια, εκπτώσεις κλπ.

Tip:

Χρησιμοποιήστε τις αναφορές μας σε καθημερινή βάση για να συγκεντρώσετε στοιχεία πωλήσεων για την εκδήλωσή σας. Παρουσιάστε τα αποτελέσματα όχι μόνο σε ανώτερα στελέχη, αλλά και στο γενικό εργατικό δυναμικό και κάντε όλους να εμπλέκονται στην στρατηγική επιστροφής σας στη ζωντανή ψυχαγωγία.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr