Το 2019 ήταν ένα έτος γεμάτο θεάματα. Από τους αγώνες της UEFA Champions League με τον Ολυμπιακό μέχρι τις παραγωγές του Φεστιβάλ και Επιδαύρου ήταν όλα αξέχαστα. Στην Ticketmaster Hellas, επιλέξαμε ποια ήταν τα highlights της χρονιάς μας!

«Για μένα, πρέπει να είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι του 2019 – εξαιρετικά υπερήφανη στιγμή από επαγγελματική προοπτική, παρά την απώλεια της Αγγλίας!»

Adam Newsam , Chairman, Ticketmaster Sport & EVP, Latin America

«Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι 2019  – Ο τελικός αυτού του τουρνουά ήταν κάτι που σκεφτόμασταν εδώ και 2 χρόνια. Εκτός από το τέλος του ίδιου του τουρνουά, αυτός ο αγώνας σήμαινε το τέλος ενός έργου που σχεδιάζαμε για πάνω από 2 χρόνια. Αν και δεν ήταν ο πρώτος τελικός που έχουμε βιώσει ως ομάδα Τουρνουά (το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ 2019 πραγματοποιήθηκε στις 14  Ιουλίου), σήμαινε πολλά καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2019 ήταν το πρώτο τουρνουά που υλοποίησε σε αυτή την ομάδα. Για την ιστορία, ο τελικός ήταν μεταξύ Αγγλίας και Νότιας Αφρικής, με τη Νότια Αφρική να κερδίζει το Κύπελλο Webb Ellis Cup

Γιώργος Ευθυμίου , Product Delivery Manager

«Παναμερικανικοί Αγώνες, Περού 2019! Μία τεράστια αθλητική διοργάνωση που ένωσε την Αμερική για 2 μήνες και γέμισε ενθουσιασμό τον κόσμο!!»

Έφη Καρκάνη , Account Director

«Reworks 2019 Καταπληκτική ατμόσφαιρα, φοβερός κόσμος, επική μουσική »

Ελένη Γεωργακόπουλου , Account Manager

«Η εντυπωσιακή έναρξη του 23ου Amir Cup στο γεμάτο Al Wakrah Stadium στη Doha ενώ είχε ολοκληρωθεί το δικό μας έργο.» 

Έλλη Οδαμπασίδου, Account Manager

 Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας.

Ενημερωθείτε για νέες εκδηλώσεις στο ticketmaster.gr

Δείτε τα highlights του 2018.