Καθώς το 2023 είναι πλέον πίσω μας, στην Ticketmaster Hellas, κάνουμε μια ανασκόπηση σε όλα αυτά που έκαναν αυτή τη χρονιά τόσο σημαντική για εμάς.

Ρεκόρ πωλήσεων

Μέσα από μοναδικά shows και πολύτιμες συνεργασίες, όλοι εμείς στην Ticketmaster Hellas, καταφέραμε πωλήσεις εισιτηρίων για 9.58% περισσότερες εκδηλώσεις φέτος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

Πέρα από τους αριθμούς, αυτό το επίτευγμα αναδεικνύει την πάγια δέσμευση μας στην αποτελεσματικότητα, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την επιδίωξη της αριστείας. Η εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε  αποτελεί κίνητρο για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

«To 2023 υπήρξε μια χρονιά απαράμιλλης επιτυχίας για την Ticketmaster Hellas και χαρακτηρίστηκε από καινοτόμες λύσεις, μοναδικά events και την ακλόνητη στοχοπροσήλωση μας. Η δέσμευση μας στο να παρέχουμε στους πελάτες μας, μια εξαιρετική εμπειρία ενός ζωντανού θεάματος, όχι μόνο ανεβάζει τον πήχη για εμάς, αλλά επίσης παγιώνει τη θέση μας ως τη πρώτη επιλογή του κοινού για την αγορά εισιτηρίων. Εστιάζουμε για το 2024, σε άλλη μια χρονιά επιτυχιών, δημιουργώντας κοινές αναμνήσεις και σε μια ακόμα πιο σπουδαία προοπτική για τη βιομηχανία του ζωντανού θεάματος».

Στέφανος Κακαράντζας
COO Ticketmaster Hellas

Πληθώρα διαφορετικών εμπειριών

Επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας, προσθέσαμε στο δυναμικό μας συνεργάτες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των ζωντανών εκδηλώσεων, από αθλητισμό και μουσικά δρώμενα μέχρι θέατρο, συνέδρια και φεστιβάλ. Μερικοί εξ’ αυτών είναι η ομάδα water polo του Ολυμπιακού, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Kalamata Dance Festival. Επίσης, ανανεώθηκαν οι υφιστάμενες συνεργασίες μας με μεγάλους αθλητικούς ομίλους, όπως η ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανυπομονησία μας για την νέα αθλητική σεζόν είναι μεγάλη, καθώς αποτελεί σημείο εκκίνησης για πληθώρα μεγάλων διοργανώσεων όπως Super League, Conference League, Europa League, EuroCup, Volley League, Basket League, and FIBA.

«Η σύμπραξη μας σε σημαντικά μουσικά συναυλιακά γεγονότα το 2023 υπογραμμίζει την ανεκτίμητη συνεργασία μεταξύ της High Priority και της Ticketmaster Hellas. Με μια άνετη εμπειρία αγοράς εισιτηρίων, υποκινούμενη από τεχνολογία τελευταίας γενιάς, αναβαθμίσαμε τη συνολική εμπειρία των fans. Η υποστήριξη της Ticketmaster Hellas όχι μόνο διευκόλυνε τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίων, αλλά έπαιξε επίσης καίριο ρόλο στην ενίσχυση της επιτυχίας αυτών των εκδηλώσεων. Μαζί, συνεχίζουμε να θεσπίζουμε νέα πρότυπα για την παροχή εξαιρετικών εμπειριών ζωντανής ψυχαγωγίας».

Κώστας Θελούρας
Managing Director High Priority Promotions

Μια νέα στέγη στο The Orbit

Το 2023, επίσης, πραγματοποιήθηκε και η μετακόμισή μας στο εμβληματικό κτίριο, The Orbit, στην Αθήνα. Εκτός από την ευχάριστη αλλαγή, η μετακίνηση αυτή ήταν, ταυτόχρονα, και ένα άλμα προς την καινοτομία. Το Orbit είναι ένα σημείο που προωθεί τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία ανάμεσα στα στελέχη της εταιρείας μας. Η μετακίνηση της Ticketmaster Hellas σε αυτό το πρωτοποριακό κτίριο συμβολίζει τη δέσμευσή μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι.

Κοιτάζοντας στο μέλλον

Με τις πολυαναμενόμενες συναυλίες του Lenny Kravitz, των Rammstein και άλλων σημαντικών events, το 2024 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η ομάδα της Ticketmaster Hellas είναι έτοιμη για  μία χρονιά γεμάτη καινοτομίες, συνεχή βελτίωση και ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες μας. Προετοιμαστείτε για άλλο ένα έτος γεμάτο live εμπειρίες!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας.